Pretraži

„ZDRAVLJE MI JE OTKAZALO“: Baka Prase objavom zabrinuo fanove, pa otkrio razlog zdravstenih problema (FOTO)

Influence
0
baka prase
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Popularni jutjuber Baka Prase od samog pojavljivanja na Jutjub sceni ne prestaje da intrigira javnost. 

Tokom godina je izgradio veliku bazu fanova, te samo na Instagramu broji preko milion pratilaca, a njegove Jutjub klipove prati više od dva miliona ljudi.

Njegov svaki pokret prate verni fanovi, a Bogdan često ističe koliko im je zahvalan na svemu što je uspeo da postigne zbog njih, kao i na to što su ostali uz njega i u nekim teškim trenucima kada je javnost dovodila njegove postupke i ponašanje u pitanje.

Baka Prase u poslednjih nekoliko meseci nije bio toliko posvećen svoj Jutjub kanalu, ali je gotovo svako veče držao lajvove od po nekoliko sati što je oduševljavalo njegove verne pratioce. Ipak, poslednjih nekoliko dana njegovi fanovi su zabrinuti zbog jutjubera.

On je prvo nekoliko svojih lajvova otkazao, a potom i podelio fotografiju koja je izazvala lavinu komentara. Naime, on se uslikao kako leži u krevetu, dok je priključen na medicinski aparat.

Kako je ova fotka uznemirila njegove pratioce, on je sada odlučio da se oglasi na svom Instagramu i objasni šta se dešava.

„Dobro sam. Nemojte da se brinete odmaram. Imao sam neke privatne probleme pa mi je zbog njih zdravlje naglo otkazalo… Hvala vam svima što brinete. Lajvovi od sutra“, napisao je Baka Prase.

baka prase
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence