Pretraži

„Vozio sam Lamborghini, predstavljao da je sve ludilo, a nisam imao dinara“: Baka Prase otkrio istinu o domaćoj jutjub sceni, svojim počecima i zaradi

Influence
0
Foto: Instgram printscreen/bakaprase

Popularni jutjuber Baka Prase danas zarađuje vrtoglave svote novca i važi za jednog od naših najuspešnijih influensera,  međutim istinu o njegovoj zaradi, ali i o pravom stanju na jutjub sceni do sada niko nije znao.

Baka Prase je zahvaljujući popularnosti koju je stekao na Jutjubu zaradio velike količine novca, što mu je omogućilo luksuzan život, skupocene automobile, odeću, satove i stanove.

Neretko je sa svojim pratiocima delio sav luksuz u kom uživa u poslednjih nekoliko godina, a kako je više puta istakao najveću zahvalnost duguje upravo njima, te je organizovao brojna poklanjanja, častio ih novcem, telefonima, a jednom fanu je čak sagradio i kuću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Zbog svog „paradnog“ načina života, i prikazivanja luksuza u kom uživa, on je čest tema medija, i neretko se pojavljuju pitanja o tome da li on zaista ima novac, ili je sve maska, na koji način on zarađuje i koliko novca zaista poseduje, a sada je Baka u jednom svom lajvu pričao o svojim počecima na Jutjubu, otkrio kako zarađuje novac, pa ispričao istine o balkanskoj jutjub sceni koje su do sada za mnoge bile tajna.

„Ja sam se sam gurao kroz ovaj život“, napomenuo je Baka, pa otkrio istinu o svom finansijskom stanju u prošlosti koju niko nije znao.

„Ja sam imao period kada nisam imao prebijene banke. Ja vozim Urusa, a nemam dinara, verovali ili ne. Ja vozim Urusa, nemam dinara, a predstavljam se da je sve ful, ludilo lova, a ja nemam dinara. Sve pare dao na Urusa, ali sada je druga situacija hvala Bogu i baš iz tog razloga vraćam vama i trudim se da vam dajem poklone, poklanjam pare, tako da to je moja priča“, istakao je on, pa se prisetio 2017. godine kada je balkanska jutjub scena počela naglo da raste i da dobija obrise kakve ima danas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)


„Glavna stvar, sećam se 2017. godine, Balkan Tube Festa, dolazi Miloš HD, i kaže ‘Jesam ja family friendly, ali nema pregleda'“, nije ovo nikakav hejt za Miloša, nego je „fake“ bio, on zna tu priču.“, 

„On je imao manje pregleda od mene jer je bio „family friendly“, ali ja sam imao više pregleda. On je tada imao više love od mene, jer je to bio taj period prelazni kada niko nije hteo da sponzoriše Muđu i mene, nego su sponzorisali Dex Rock-a, Miloša HD-a, Anu Lazarević, sve koje nisu psovali, Janu Dačović, Mariju Žeželj, sve to, i oni su mlatili lovu, a mi smo ono, mrvice hvatali“, istakao je on, pa dodao:

„2018. sam ja prvi put zaradio 1000 evra za mesec dana. Više sam zarađivao kada sam igrao igrice tri godine pre toga, ali od Jutjuba sam zaradio prvi put 1000 evra 2018. godine. I tada dolazi Miloš HD i nosio markiranu trenerku i kaže ‘Brate vidiš ovo, e pa ovo kupuje family friendly’, ja razmišljam svašta, ali znaš ono respect, ja blejim u običnom duksu i trenerci, a on bleji u fleksu, kad se setim“, istakao je on, pa završio priču o svojim počecima.

„Ali to su bila vremena buraz, tako je rasla scena, to je ono što niko ne vidi, niko ne zna kako je Jutjub scena rasla, kako su jutjuberi zarađivali“, objasnio je Baka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence