Pretraži

„VREME JE DA OTVORIM ŠKOLU ZA JUTJUBERE“: Baka Prase se pohvalio velikim uspehom, pa objavom zaintrigirao sve

Influence
0
baka prase
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Poznati influenser Baka Prase nakon velikog uspeha na jutjubu našalio se sa fanovima da razmišlja o tome da otvori školu za jutjubere!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase,  već godinama je jedan od najpoznatijih jutjubera na našoj sceni. On je jutjubom počeo da se bavi kroz gejming. Prvo je snimao sebe kako igra igrice, a nakon toga je sve češće počeo da objavljuje zanimljive klipove kojima je osvojio veliku naklonost fanova.

On je bio drugi jutjuber kod nas koji je došao do milion pratilaca na jutjubu, a od tada samo nastavlja da niže svoje uspehe. Danas njegov kanal prati preko 2 miliona ljudi, a njegovi videi velikom brzinom dobijaju ogroman broj pregleda.

Poslednjih nekoliko dana u njegovom životu, ali i na njegovom jutjubu bili su turbulentni. Prvo je sve oduševio klip u kom se pohvailo svojim novim autom, zatim jedan u kom je pokazao novi stan u koji se uselio sa svojom devojkom Anjom Bla, a njegov poslednji video u kom porodici deli novogodišnje poklone je zasigurno privukao najviše pažnje.

Naime, njegov klip u kom deli novogodišnje poklone je za veče došao do trista hiljada pregleda.

Ovo je iznenadilo i samog Baku, koji je odmah napravio skrinšot kao dokaz ovog uspeha, pa okačio fotografiju na svoj Instagram profil napisavši:

– Je li vreme sa otvaram školu za jutjub? 300k za veče, rutinski – napisao je on.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Podsetimo se, on je u tom videu snimio kako poklanja skupocene stavri svojim najbližima, krenuvši od svojih prijatelja, kojim je uglavnom poklanjao skupocenu računarsku opremu, kao i roleks satove. Svoj devojci je kupio Dior torbicu, a roditeljima je kupio novi automobil.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence