Pretraži

“IMAM PRIJATELJA KOJI NE VERUJE U ANĐELE“: Barbi Afrika iznenađena porukom koju je dobila od obožavaoca, odmah sve obelodanila! (FOTO)

Influence
0
barbi afrika
Foto:Printscreen/Instagram:barbiafrika

Barbi Afrika redovno sa svojim pratiocima deli detalje iz života, a ovog puta im je pokazala kakve poruke joj stižu od obožavalaca na Instagramu.

Influenserku Barbi Afriku na Instagramu prati skoro 400 hiljada ljudi, sa kojima svakodnevno deli razne zanimljive objave.

Iako se uglavnom bavi modom i neretko deli modne savete mlađim devojke koje je prate, Barbi često sa svojim fanovima podeli i zanimljive detalje iz života, a sada je rešila da javno otkrije kakve poruke joj fanovi šalju.

Naime, ona je sada na svom profilu podelila skrinšot poruke koju joj je poslao jedan od pratilaca, a reči koje joj je u putio nasmejale su mnoge.

Foto:Printscreen/Instagram:barbiafrika

“Da li mi možeš poslati fotografiju? Imam prijatelja koji je ateista i ne veruje u anđele, možda promeni svoje mišljenje kada te vidi“ glasila je poruka koju je Barbi dobila od svog fana, očigledno stranca, budući da je poruka bila napisana na engleskom jeziku.

Barbi nije ostala imuna na ovu poruku, pa je ostavila i svoj komentar na Instagram storiju.

“Ovo je isto zanimljiv upad 8/10“ napisala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Prisetimo se, Barbi je nedavno bila u centru pažnje, jer je izašao lažni spisak na kom je pisalo da će ona nastupiti na Pesmi za Evroviziju.

Ona se tada oglasila na svom Instagram profilu i demantovala glasine.

„Ne znam zbog čega je moje ime na spisku za Beoviziju, ali nisam se prijavila. Možda neki drugi put. Čisto da vas obavestim jer mi je dm prepun“, napisala je ona tada.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence