Pretraži

„MOM SINU SREĆAN ROĐENDAN“: Anna Lazarević obeležava važan dan, fotografijom nasmejala sve (FOTO)

Influence
1
anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Jedna od najpopularnijih influenserki mlađe generacija Anna Lazarević, poznata je po ljubavi koju gaji prema životinjama.

Anna neretko nasmeje svoje pratioce dogodovštinama koje joj se dešavaju sa kućnim ljubimcima. Ona ima čak dva psa, mačku i papagaja, a velika želja joj je da u budnoćnosti ima još nekoliko životinja u svom domu.

Dugi niz godina, influenserkina velika želja je bila da ima haskija, o čemu je često pričala i na svojim društvenim mrežama, a za svoj 18. rođendan je dobila upravo ovog psa.

Naime, njoj su prijatelji priredili iznenađenje, a Cale, popularni influenser i Annin prijatelj joj je u jednoj emisiji poklonio štene haskija. Anna je ovo podnela veoma emotivno, te se u tom trenutku i rasplakala, a psu je nadenula ime Vuki.

Od tog trenutka je prošlo nešto više od tri godine, a influenserka danas proslavlja Vukijev treći rođendan što je i podelila na svojim društvenim mrežama.

Ona je najpre sve pratioce nasmejala njihovom zajedničkom slikom sa rođendanskom tortom, na kojoj je njen pas poneo čak i sunčane naočare uz ispis „Mom sinu najsrećniji 3. rođendan“.

anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Potom, Anna Lazarević se prisetila upravo trenutka kada ga je dobila i okačila njegovu fotografiju iz perioda kad je bio štene. „Kad se setim…“, napisala je mlada influenserka.

anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence