Pretraži

NAKON PAUZE ZBOG BOLESTI, ANJA BLA SE VRATILA TRENIRANJU: Influenserka pokazala koliko je smršala! (FOTO)

Influence
0
stil
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Influenserka Anja Bla na svom Instagram profilu je objavila kako se nakon duže pauze vraća treniranju, pa pokazala svoju savršenu figuru koja mnoge ostavlja bez daha.

Poznata influenserka Anja Bla na svom profilu najčešće objavljuje postove vezane za vežbanje, zdravu ishranu i sve što vam može pomoći da dođete do savršenog izgleda, a pored toga, neretko smo u prilici da vidimo i slike sa njenim dečkom i influenserom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase.

Ovaj par se nedavno uselio u novi stan, pa zbog selidbe, ali i zbog toga što je bila prehlađena, Anja je jedno vreme zapostavila trening, međutim,  sada je rešila da se vrati svim svakodnevnim obavezama i da nastavi punom parom.

– Ne pamtim kada sam napravila pauzu od 20 dana. Bila sam bolesna, pa smo se selili itd…nikako da stignem i evo me sad… – napisala je Anja uz objavljenu fotografiju.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Iako fanovi ne prestaju da komentarišu njen savršen izgled, Anja se požalila da je tokom pauze od 20 dana, smršala čak 3 kilograma.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Podestimo, Anja i Bogdan su nedavno proslavili četiri godine veze, a influenser je tom prilikom napravio iznenađenje, pa je za sebe i svoju devojku kupio iste satove marke Rolex.  Ovaj gest je Anju jako iznenadio.

– Kupio sam nam matching satove! – rekao je Baka tada, a Anja je ostala u šoku.

– Ti si lud! – rekla je ona sa oduševljenjem.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence