Pretraži

„NISTE SVESNI KAKAV JE STAN“: Anja Bla pokazala detalje novog doma, popularni par uživa u neverovatnom LUKSUZU(FOTO)

Influence
0
anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Popularni par Anja Bla i Baka Prase pre gotovo godinu dana otpočeli su zajednički život, nakon dugogodišnje veze, u jednom stanu u luskuznom beogradskom naselju.

Oni su sada nakon godinu dana provedenih u ovom stanu odlučili da se presele. Najpre je Baka preseljenje najavio svojim pratiocima na Instagramu tako što je pokazao da ispobava ulaz u garažu svojim skupocenim automobilom, a nakon toga je zajedničkom fotkom sa svojom izabranicom otkrio da su se i zvanično uselili, te da će uskoro pokazati svoj novi stan u video klipu.

S obzirom na to je ovaj klip najavio još pre nekoliko nedelja, fanovi već neko vreme očekuju da vide novi dom popularnog para, a sada je Anja Bla i zvanično otkrila kada će im ga ona i Bogdan pokazati.

Ona se, naime, uslikala u velikom ogledalu i najavila ovaj klip na Bakinom Jutjub kanalu.

„Sutra u 21.ooh stan tour kod Bogdana na kanalu. Niste svesni kakav je stan“, napisala je mlada influenserka, a njeni pratioci su već imali imali priliku da na ovom njenom storiju vide nekoliko detalja iz njihovog novog, luksuznog stana.

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Pored velikog ogledala kod kog se Anja slikala, iza njen se nazire veliki orman preko celog zida sa providnim vratima, a u ormanu se mogu videti skupocene torbe i komadi odeće koje je ovaj par uspeo da priušti sebi,

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence