Pretraži

PALO POMIRENJE U RUSIJI: Andrija Jo priznao da je izgladio odnose, pa nasmejao fanove do suza kada je pokazao sa KIM je bio u svađi! (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/andrijajo

Poznati influenser Andrija Jo trenutno boravi u Rusiji, a kako se provodi na ovom putovanju, svakodnevno otkriva svojim fanovima na društvenim mrežama. 

Influenser Andrija Jo na društvenim mrežama svakodnevno privlači pažnju hiljada pratilaca, koji ne mogu da ostanu imuni na njegove duhovite objave, a tako je bilo i ovog puta.

Naime, Andrija je nedavno otputovao kod svojih prijatelja u Rusiju, gde je imao blizak susret sa domaćim životinjama, a urnebesne scene sa ovog putovanja jedva je dočekao da podeli sa svojim pratiocima.

Andrija je prvo imao susret sa bikom, a detalje ovog „druženja“, kako je najavio, uskoro ćemo moći da gledamo u njegovom novom videu.

– Jedva čekam da gledate ovo – napisao je influenser, dok je narednim objavama svoje pratioce nasmejao do suza.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Nakon ovog susreta, Andrija je podelio sliku sa guskom, uz koju je otkrio da su konačno „izgladili odnose“, nakon burne „svađe“:

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

– Guska i ja smo se pomirili! – napisao je Andrija aludirajući na njegov prethodni susret sa ovim životunjama gde su ga one jurile, dok je on preskako stolice da bi pobegao:

Guske i ja pre! – napisao je on uz  video na kom se vidi trenutak kada su ga guske napale dok je odmarao u jednom kafiću pored jezera.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Inače, njegov prijatelj ga je dočekao jako srdačno, pa je i na Instagramu poželeo dobrodošlcu influenseru i opisao kako je sve prošlo.

– Sreda, 13. decembar. Dobro veće, stigao je danas Andrija, @zemlianika_folk a i seno. Učili smo neke pesme, sutra ćemo da snimamo neke videe. Nadam se da će sve lepo ispasti. Sneg se brzo topi, ne znam odakle je ovo toplo vreme. Bio sam malo anxiozan jer sam plašio da mojim gostima će biti malo šokantno i čudno – jer je veliki haos napolju (vidi se više kad nema snega) a ja na instagramu kacim uglavnom samo lepe stvari… ne pokazujem djubrivo, blato… Ali svi su nekako kul, opušteni i relaxed. Baš mi je drago. Sad smo se vratili iz banji – ja Andrija i moj brat Kolja. Ovo je bio prvi put što je Andrija bio u pravoj ruskoj sauni. Malo je njemu bilo čudno kad sam bacio na njega ledenu vodu ali nadam se da nije bilo previše strasno. Odigrali smo jednu partiju šaha, popili smo čaj i sad idemo da spavamo. Laku noć, dragi dnevniče) – napisao u opisu slike na Instagramu, na kojoj pozira sa Andrijom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gleb (@glebfeels)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence