Pretraži

„SVE LAĐE SU MI POTONULE“: Andrija Jo razočaran poslao poruku svetskoj zvezdi kako bi se opravdao! (FOTO)

Influence
0
andrija jo
Photo: Instagram/andrijajo

Popularni influenser Andrija Jo oglasio se na društvenim mrežama i otkrio sve o situaciju koja ga je rastužila, ali i razbesnela.

Poznato je da pored uspešne influenserske karijere Andrija gradi i svoju muzičku karijeru, te iza sebe ima nekoliko pesama, a sa jednom se čak i takmičio na izboru za pesmu Evrovizije.

Andrija Jo ima brojne uzore u svetskim pevačima, a jedna od njih je i Džesi Džej. Kako je sam otkrio, on ovu pevačicu prati dugi niz godina čak od 2015., ali nikada do sada nije imao priliku da je sluša uživo. Zato ga je sada iznervirala i potresla činjenica da je najpre propustio najavu za njen koncert u Rumuniji, a potom i sam koncert.

„Mnogo sam besan i tužan i moram to da podelim sa vama. Sa svima imam želju da podelim jer sam se toliko iznervirao. Znači imao sam neki call na Zoomu koji je trajao 4 sata, neka predavanja i imali smo pauzu nakon dva sata. Ja sam u toj pauzi listao storije i vidim da Džesi Džej ima večeras koncert u Rumuniji. Svi koji me prate znaju da sam njen fan od 2015. godine. Nakon nekoliko godina, ona se sada ponovo vratila nastupima i vidim da ima taj koncert, ja uđem da vidim za koliko je to i vidim da koncert kreće za dva sata“, započeo je svoju priču Andrija Jo, a potom priznao na koji korak se zatim odlučio.

„Ja proračunam to, znači ona kreće za dva sata, a pevaće sat vremena, meni treba dva i po sata do Rumunije, malo ću požuriti i stižem na koncert. Skupim sve stvari i pasoš i samo izađem iz stana i krenem. Ja sam blizu autoputa i kucam na navigaciji i piše mi da stižem u Rumuniju u 22:30h, a koncert je u 21:15h i ja gledam u fazonu kako, šta i onda skontam da je različita vremenska zona i toliko sam se smorio. Meni su sve lađe potonule. Vratio sam se kući i toliko sam bio neraspoložen“, dodao je on i otkrio da je nakon toga čak i poslao poruku popularnoj pevačici.

„Na kraju mi je toliko bilo krivo da sam napisao dugačku poruku Džesi Džej. Ja njoj šaljem poruke od 2016. godine, nikad mi nije odgovorila i sad sam joj ponovo poslao poruku. Nekako mi je bilo lakše da se ja njoj opravdam zašto nisam mogao da stignem na koncert. Eto, toliko me je to pogodilo“, završio je influenser svoju priču.

andrija jo
Foto: Instagram printcsreen/andrijajo

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence