Pretraži

„NE ŽELIM DA MOLIM ZA GLASANJE PUBLIKE“: Anastasija Grujić svojim mišljenjem uzburkala fanove na društvenim mrežama (FOTO)

Influence
0
anastasija grujić

Influenserka Anastasija Grujić oglasila se povodom nagrada koje dobijaju njene kolege.

Anastasija se već duži niz godina bavi influensingom, a na mrežama se često ističe svojim stilom kojim ide u korak sa najvećim svetskim trendovima. Ona se takođe ne libi da otvoreno iznese svoje mišljenje na razne teme.

Taša je nedavno bila nominovana za jednu od nagrade koje se svake godine dodeljuju najuspešnijim influenserima. Za razliku od svojih kolega, influenserka se nije oglašavala povodom svoje nominacije i nije pozivala svoje pratioce da glasaju za nju.

Sinoć je održana dodela ovih nagrada, a Anastasija Grujić je uporedo odgovarala na pitanja fanova na svom profilu. Jednog od njenih pratioca je zanimalo da li će se ona pojaviti na ovom događaju.

Mnogi su njen odgovor protumačili kao opasku na račun svojih kolega, ali nije poznato da li je Taša mislila na nekog konkretno ili joj se jednostavno ne sviđa ovakav princip „takmičenja“, s obzirom na to da su svi influenseri danima pozivali da se glasa za njih.

„Nisam znala da li ću biti tu, tako da sam ovaj događaj propustila. Iskreno nisam fan principa da ja nekog navodim da glasa za mene da bih ja osvojila nagradu, ako neko misli da zaslužujem bilo kakvu nagradu, neka mi je uruči bez da ja molim za glasanje publike. Ali svakako, čestitam svima koji su je osvojili, imali ste sjajnu godinu iza sebe“, napisala je ona.

anastasija grujić
Foto: Instagram printscreen/grujic_anastasija

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence