Pretraži

„NE MOGU VIŠE TAJ STRES“: Ana Lazarević se vratila sa putovanja, pa podelila sa pratiocima sa kakvim problemom se suočila

Influence
0
Foto: Instagram printscreen

Poznata influenserka Ana Lazarević nedavno je bila u Parizu povodom jednog događaja, pa je sa svojim pratiocima na Instagramu podelelila doživljaje iz Grada svetlosti, a potom je svojim fanovima otkrila šta joj najviše stvara stres prilikom putovanja.

Da ima uzbudljiv i brz život Ana nam svakodnevno pokazuje na svojim društvenim mrežama, a influenserka nas je na to podsetila i prošle nedelje kada je delila na svom Instagram profilu doživljaje iz Njujorka, pa je odmah nakon što je došla u Srbiju otišla na svabu svoje drugarice, a potom je posetila i „Grada svetlosti“.

Ana je u Parizu bila povodom jednog poslovnog događaja kom je prisustvovala i poznata manekenka Emili Ratajkovski. Po slikama koje je Ana objavljivala na svom Instagram profilu se vidi da je uživala na ovom događaju, ali je ipak otkrila da postoji jedna stvar koja joj stvara stres.

– Ljudi, ja vam se kunem, ne mogu više da se pakujem i da se otpakujem i da se stresiram koliko ću da imam kila na aerodromu, tačnije kofer. Ne mogu više taj stres, znači to mi stvara stres! – rekla je influenserka.

Ana Lazarević
Foto; Instagram printscreen/annalazarevic2

Ona je ipak, uprkos poteškoćama, uspela da se vrati u Srbiju, a u goste su joj došli poznati influenseri Lea Stanković i Cale.  Lea je tom prilikom na svom Instagram profilu objavila snimak gde se vidi Anin ljubimac – papagaj, kako joj sedi na ramenu.

– Samo mi je još i ovo trebalo! Još i ova ptica pored mene i ja stvarno imam životinjsko carstvo – rekla je influenserka pre nego što je ptica pokušala da je ugrize, na šta je Ana dodala:

– Hoće da se ljubi!

Lea je kao komenar na ovu priču napisala:

– On koji je naleteo n a moje rame, zna kod koga da se uvali.

Lea Stanković
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Potom se šalama priključo i Cale koji je imitirao kako Lea zvuči kada želi da ide kući.

– Veruj mi, ustala sam jako rano, moram da idem, odlazimo. Ostala bih duže, međutim ne mogu, glava me boli, užasno sam, a pritom sam na dijeti. Sutra mi moji dolaze, moram da idem kući da izvedem Koko. Imam editovanje i predavanje. Ti ako hoćeš idi, ako nećeš, ostani, ali ja stvarno moram da idem – našalio se influenser na šta je Lea stavila komentar.

– Koliko me svaku put izimitira…hahaha. 

Cale
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence