Pretraži

Ana Lazarević prevazišla veliki strah, pa progovorila o nesvakidašnjem iskustvu: „Lep je osećaj gledati sebe kako radiš nešto što si mislio da nikad nećeš moći“ (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influenserka Ana Lazarević rešila je da prevaziđe svoj veliki strah, pa zaplivala sa ajkulama, a svoje iskustvo je odmah podelila sa pratiocima.

Ana i njen dečko, poznati influenser Stefan Janković, poznatiji kao  Janko, se neretko upuštaju u zanimljive pustolovine i posećuju poznate svetske lokacije. Ovi ljubitelji putovanja nedavno su odlučili da na listu mesta koje su posetili stave i Maldive, pa su tako sada otputovali na ovu poznatu egzotičnu lokaciju, a sa svojim fanovima su odmah počeli da dele utiske putem društvenih mreža.

Nakon što su fanove iznenadili pričama sa ostrva na kom su, nakon što su ostali prevareni, krali bicikla, sada su odlučili da se upuste u novu pustolovinu u kojoj je Ana uspela da prevaziđe svoj veliki strah i uradi nešto za šta nikada nije verovala da će smeti.

Naime, jedna od „atrakcija“ ako posećujete Maldive može da bude plivanje sa ražama, ali i sa ajkulama, što neki posetioci prihvate bez problema, dok drugi imaju strah. U ovu pustolovinu su se upustili i Stefan i Ana.

Ana se prvo uplašila raža i to s razlogom, s obzirom na to da na prvi pogled mogu delovati zaista zastrašujuće, međutim, ubrzo se opustila, a onda je na red došao novi izazov, a to je plivanje sa ajkulama. Sigurno da bi rekto kome bilo svejedno da se nađe u vodi punoj ajkula, ali Ana je uspela da pobedi ovaj strah.

„Sebi sam rekla: Imaš samo ovu priliku i ako dopustiš da te obuzme strah, nikada nećeš uspeti. Stavila sam se u mood, samo smireno, šta god da se desi, ne reaguješ. Pobedila sam strah i mogu vam reći da ne postoji bolji osećaj“, pohvalila se Ana na svom Instagramu uz snimak na kom bez straha pliva sa ajkulama.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

„Lep je osećaj gledati sebe kako radiš nešto što si mislio da nikad nećeš moći“, dodala je ona, pa objasnila nekoliko detalja o ovim vodenim bićima, kao i o pravilima koje morate poštovati ako želite da se upustite u ovu pustolovinu.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

„Ove ajkule su kao velike mace, čak sam se i opustila sa njima. Naravno, nije svejedno kada vas dotakne ili kada priđete bliže, ali ovaj prizor i ovaj adrenalin su neopisivi. Zabranjeno je da se mlati rukama i nogama, šake trebaju biti skupljene i normalno bez dodirivanja i maženja“, naglasila je influenserka, pa dodala:

Toliko je lepo gledati ih u prirodnom okruženju. Izgledaju jako strašno, a zapravo ova vrsta ajkula je bezopasna. Strana koju vam niko neće reći jeste da postoji šansa da vas ujede, znam nekoliko slučajeva, ali retko se dešava. Oni inače jedu samo ribu, ljudi ih ne zanimaju. Ne bi trebalo da imate preveliku slobodu sa njima, jer su nepredvidive, kao i svaka životinja“, rekla je Ana, pa uprkos svemu navela da ovaj izlet ne smete propustiti.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence