Pretraži

Ana Lazarević otkrila ISTINU o veridbi sa Jankom: Influenserka priznanjem stavila tačku na sva nagađanja (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influenserka Ana Lazarević je za IDJTV progovorila o navodima vezanim za veridbu sa njenim dečkom Stefanom Jankovićem, pa odgovorom stavila tačku na sva nagađanja.

Poznati influenseri Janko i Ana već više od dve godine su u srećnoj vezi na kojoj bi im pozavideli mnogi. Oni su svoju vezu dugo krili od očiju javnosti, međutim trenutak kada su objavili da su uplovili u ljabavne vode je veoma obradovao njihove fanove.

Od nedavno, par je otpočeo i zajednički život, pa često sa fanovima dele zanimljive momente iz zajedničkog života, najčešće zasmejavajući fanove svojim smešnim klipovima.

Kako su od nedavno započeli zajednički život, mnogi su počeli da se pitaju da li će par uskoro da stane na ludi kamen, a spekulacije na ovu temu su se povećale nakon Jankove šale, i najave da će Anu zaprositi tokom putovanja na Maldive, koje su njih dvoje nedavno posetili i gde su uživali u nezaboravnim avanturama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

Sada je ekipa IDJTV-a naišla na Anu tokom njene posete „Maybelline“ događaju održanom prethodnog vikenda, gde je pozanti brend lanisirao novu maskaru pod nazivom „Lash Sensational Firework „, a influenserka je tom prilikom otkrila koje su to novosti u njenom životu, pa progovorila o navodima vezanim za njenu i Jankovu veridbu:

„Kod mene nema ništa…Mislim nema ništa, ima svašta i nema ništa. Malo putujemo, malo se družimo i to je to. Spremam novu pesmu zapravo, koja će uskoro izaći“, navela je ona, a s obzirom na spekulacije o njenoj i Jankovoj veridbi influenserka je otkrila da li će uskoro biti povoda za slavlje:

„To morate njega da pitate, ja još uvek prsten nisam dobila„, nasmejala se ona, pa dodala:

„Šalim se, mi smo se našalili u videu da smo se verili i svi mi pišu „čestitam ti“. Evo ovako javno da kažem, nismo se verili. Svakako još uvek nismo razmišljali o tome. Jesmo uradili jedan veći korak, nakon što smo se preselili zajedno, ali još uvek ne razmišljamo o tome. Želimo da gradimo naše karijere zajedno, i kad se odlučimo da je to to, onda je to“, istakla je influenserka za „IDJTV“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence