Pretraži

„Sa mnom nešto ozbiljno nije u redu“: Marija Šerifović otkrila kroz kakvu PROMENU prolazi, pa postavila važno pitanje fanovima (FOTO)

Showbiz
0
marija šerifović
Foto: Instagram printscreen/serifovic

Pevačica Marija Šerifović otkrila je svojim pratiocima na društvenim mrežama kroz koje promene prolazi od kada se ostvarila u ulozi majke.

Poznato je da je Marija potpuno neočekivano sredinom decembra prošle godine podelila sa svojom publikom, prijateljima i pratiocima da se po prvi put ostvarila u ulozi majke. Pevačica je sina, kom je dala ime Mario, dobila u Americi putem surogat majke.

Ona od tada redovno na svom Instagramu i Jutjub kanalu deli koliko uživa u majčinstvu i beleži svaki trenutak koji doživi sa sinom.

Tako je i sada Marija podelila novi snimak kako nežno ljubi sina i uputila svima važnu poruku.

„Idite hitno grlite majke, očeve, babe, dede, decu, muževe, žene, devojke, momke, prijatelje, kumove, stričeve, braću, sestre i budite zahvalni jer ste zdravi, siti i voljeni“, istakla je ona.

marija šerifović
Foto: Instagram printscreen/serifovic

S obzirom na to da pevačica važi za iskrenu osobu, koja oštro i bez dlaka na jeziku često iznosi svoja mišljenja, u poslednje vreme mnogima nije promaklo da je Marija znatno promenila svoje ponašanje i sadržaj koji plasira, te da je postala mnogo nežnija i osećajnija što su mnogi pripisali njenom majčinstvu.

Ovu promenu je i ona sama uočila, pa je deo svog razmišljanja podelila na storiju.

„Sa mnom nešto ozbiljno nije u redu. Znači, kmečim po Instagramu, gledam „Džerija Mekgvajera“, realno samo mi nedostaje hrana ili pica i neki šejk od čokolade i eto tako. Ja pod hitno moram da prestanem da budem ovako emotivna, pod hitno. A možda je samo vreme da se sa takvom Marijom pozdravim“, upitala se ona, pa je sa svojim pratiocima podelila anketu i upitala ih kakvu Mariju više vole.

„Da li više volite ovu kao opasnu Mariju ili ovu novu, emotivnu?“, bilo je njeno pitanje, a na anketi je više glasova bilo za emotivnu verziju pevačice, koja po svemu sudeći više prija njenim fanovima.

marija šerifović
Foto: Instagram printscreen/serifovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz