Pretraži

“Da je valjalo trajalo bi i dalje“: Sofija Šašić progovorila o vezi sa poznatim fudbalerom, pa otkrila u kakvom su odnosu danas

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Influenserka Sofija Šašić važi za jednu od mlađih i uspešnijih influenserki na domaćoj sceni, ipak javnosti je malo poznato da je neko vreme bila u vezi sa proslavljenim fudbalerom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Laura Sasic (@sophiasasic)

Gotovo od ranog detinjstva, Sofija je bila pod budnim okom javnosti, kao dete folkera Željka Šašića, sa kojim je godinama imala turbulentni odnos, ipak o njenom privatnom životu se ne zna mnogo.

Međutim, poznato je da je pre nekoliko godina mlada influenserka bila u odnosu sa danas proslavljenim fudbalerom reprezentacije Nemanjom Radonjićem.

Kako je sada otkrila u jednom podkastu, ona i Nemanja su bili u vezi dve godine, ipak njihovo prijateljstvo datira godinama unazad. Njihov raskid ispratile su brojne spekulacije, između ostalog i ta da je fudbaler prevario Sofiju. Ona je sada priznala šta je prava istina, kao i u kakvim su odnosima oni danas.

„Ne čujemo se, čestitamo praznike jedan drugom, kada se sretnemo sve uvek super. Ne daj Bože da nešto treba Nemanji ili meni, mi smo uvek tu jedno za drugo. To je najbitnije i najlepše, na kraju. Ipak sam sa nekim dve godine provela, nije to malo… Mi nismo raskinuli zbog njegovog neverstva. Šta je radio pre mene i šta radi posle mene to me ne zanima. Mi smo se družili dugo pre nego što smo uplovili u vezu. Nemanja Radonjić i ja se jako dobro poznajemo. Baš zbog toga nije mogao da se opušta nešto preterano, jer sam znala, a znam i dan-danas, kako diše. Znam da se pisalo da smo raskinuli zbog neverstva, ali to nije istina“, rekla je ona za „Republiku“, pa iznenadila sve prokomentarisavši njihov raskid.

„Da je valjalo trajalo bi i dalje.“

Poznato je da je popularni fudbaler danas u vezi sa influenserkom i manekenkom Isidorom Kadijević, poznatijom na društvenim mrežama kao @izzadorable.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isidora Kadijevic (@izzadorable)

Zanimljiva činjenica je to da je trenutna Radonjićeva devojka, Isidora bila model za Sofijinu modnu kampanju, ali je pomenuta kampanja nastala pre nego što je Isidora uplovila u vezu sa fudbalerom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News