Pretraži

Čarli Put se oženio u tajnosti? Slavnog pevača i njegovu verenicu odao jedan detalj o kom svi pričaju! (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:brookesansone

Slavni pevač Čarli Put nosio je zlatni prsten na ruci tokom odmora u Italiji sa Bruk Sanson, što je izazvalo spekulacije da je par možda tajno sklopio brak godinu dana nakon veridbe.

Pevač hita „Attention“ i njegova partnerka Bruk Sanson izazvali su pretpostavke da su se venčali u tajnosti kada su se pojavili sa usklađenim zlatnim prstenjem 15. septembra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlie Puth (@charlieputh)

Dok su plovili jezerom Komo u Italiji, par je nosio prstenje na levim rukama dok su uživali u krstarenju oko ovog romantičnog mesta, popularnog među mladencima.

Za ovu pomorsku priliku, Čarli nosio je majicu sa plavo-belim prugama i bele pantalone, dok je Sanson, odabrala haljinu sa šarama trešanja.

E! News je kontaktirao Čarlijeve predstavnike za komentar, ali još uvek nije dobio odgovor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by brooke sansone (@brookesansone)

Ova pojava dolazi dve nedelje nakon što je Bruk podelila seriju romantičnih fotografija, uključujući jednu sa stihovima pesme Dona Meklina „And I Love You So“ rukom napisanim na poleđini koverte, koji glase: „Ljudi me pitaju kako, kako sam do sada živela? Kažem im, ne znam.’“

Ova tajanstvena objava došla je gotovo godinu dana nakon što je Čarli objavio fotografiju veridbe, podelivši da je posebno otputovao u Njujork kako bi se verio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlie Puth (@charlieputh)

„Rekla je da“, napisao je muzičar u Instagram postu iz septembra 2023. godine, uz fotografiju svoje verenice sa dijamantskim prstenom u obliku kruške. „Najsrećniji sam, najbolja verzija sebe i sve je to zbog tebe, Bruki.“

Čarli je tada dodao, „Volim te beskonačno zauvek i zauvek.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by brooke sansone (@brookesansone)

Manje od tri nedelje nakon objave, Bruk je podelila da je već započela proces planiranja venčanja, postavivši fotografije iz butika sa venčanicama i prilagođene ruže za usne sa gravurom „Mrs. Puth.“

Dodala je u opisu, „mlada na putu.“

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News