Pretraži

“Bože kako brzo rastu“: Jelena Đoković raznežila pratioce emotivnom fotografijom sa svojim naslednicima (FOTO)

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Đoković neretko na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije iz svog života, te njeni pratioci imaju priliku da vide brojne detalje iz njenog života sa Novakom, ali i kako provode vreme sa decom.

Sada kada su njihova deca porasla možemo ih videti na TV ekranima kako podržavaju tatu na teniskim mečevima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Jelena je jednom objavom zaista potvrdila da su njihova deca porasla, a komentari koji su se nizali bili su oduševljeni prizorom.

Naime, Jelena je objavila fotografiju sa Tarom i Stefanom, ali im se lik ne vidi, jer su se fotografisali tako da se vidi samo senka, a ono što je privuklo pažnju mnogih jeste to što su i ćerka i sin gotovo dostigli mamu što se tiče visine, što je i ona sama primetila, ali i brojni fanovi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

“Bože kako brzo rastu“, napisala je Jelena uz emotikone sa suzama u očima.

“Predivna ste porodica“, “Koliko su slatki“, “Obožavam da ih vidim na tv-u“, bili su samo neki od komentara koji su se našli ispod fotografije.

Prisetmo se, nakon odlučujućeg meča, supruga Jelena Đoković je podelila na Instagramu dirljivu porodičnu fotografiju sa zlatnom medaljom, uz opis „Zlatan, a naš“. Ova objava je brzo postala viralna, a komentari na račun pobede su se nizali, ispunjeni čestitkama i pohvalama od strane fanova i poznatih ličnosti širom sveta.

Na društvenim mrežama mnogi su uputili čestitke našem najboljem teniseru, a neke od poznatih ličnosti su Nadal, Nejmar, Luka Dončić, influenserka Tamara Kalinić i mnogi drugi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News