Pretraži

“Bilo me je sramota šta će društvo reći“: Đia progovorila o muzičkim počecima, pa otkrila ko je prvi podržao njenu karijeru (VIDEO)

News
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Anđela Đekić Đia svojim učešćem u IDJShowu ostavila je veliki utisak, a koji su joj dalji planovi kao i kakvu bi karijeru želela da ima otkrila je ekskluzivno u emisiji IDJHot na IDJTVu.

Pored toga što je ušla u top 12 finalista Đia je svojom pesmom „Nervni slom“ osvojila publiku, te je ovaj njen hit danas popularan po klubovima i gotovo neprestano se vrti na radio stanicama, dok na Jutjubu broji preko 2 miliona pregleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ÐIA (@djiandjela)

Ona je sada bila gost u IDJHotu kod voditeljke Danice Nikolić, a ovu priliku je iskoristila kako bi je publika još bolje upoznala, te je otkrila do sada nepoznate detalje o svom životu, odrastanju, ali i planovima za karijeru, kao i odnosu sa Natašom Bekvalac koja je bila njen mentor u takmičenju.

Đia je u muzičke vode uplovila snimajući kavere, a kako je sada priznala u početku ju je bilo sramota od nejnog okruženja, te se snimala u potpunom mraku. Njen talenat je prvi primetio njen tata koji ju je motivisao i insistirao da se upiše u muzičku školu.

„Tata je otkrio moj talenat, pre muzičke sam krenula da snimam kavere koje sam kačila na Instagramu i to je bukvalno bila mračna prostorija gde mi se ni ne vidi lice koliko me je bilo sramota od društva šta će reći. Kada sam kačila te kavere moj tata je bio u fazonu “Šta radiš bre ti idemo u muzičku da se upišemo“. Tu sam krenula na solo pevanje i uporedo klavir i jako je lepo iskustvo, tada sam napredovala dosta“, ispričala je mlada pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ÐIA (@djiandjela)

S obzirom na to da javne ličnosti ponekad prave skandale kako bi se našli u žiži interesovanja, Đia je priznala da li bi i se i ona odlučila na taj korak ukoliko bi joj to pomoglo u karijeri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ÐIA (@djiandjela)

„Ne bih, pa dobro možda neki mali skandal, šalim se, ne bih. Za sada ne bih, možda ako poludim nekad u budućnosti, ali trenutno ne. Baš mi je cilj da radim pesme i da se to ljudima sviđa, tako da ću se potruditi da radim ono u čemu sam najbolja. U skandalima nisam za sad nešto“, priznala je Đia.

Pogledajte novo izdanje emisije IDJHot i saznajte šta je Đia otkrila o svom ljubavnom životu kao i koji su joj dalji planovi u muzici:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News