Pretraži

SLEDI VRTLOG HAOSA I PROBLEMA: Ova tri znaka očekuje veoma težak i izazovan novembar

Izvor:  Najžena
|
Lifestyle
0
Photo: Pixabay/Takmeomeo

Stručnjaci za astrologiju predviđaju da će novembar 2023. godine biti vrlo izazovan po pitanju komunikacije sa bližnjima, ali i naveli tri znaka Zodijaka kojima će naredni mesec posebno teško pasti.

Predstojeći period za njih će biti veoma težak i izazovan. Astrolozi tvrde da će u svakodnevnom životu i komunikaciji sa svim bližnjima biti problema, ali da će ovih horoskopskim znakovima ipak najteže pasti.

Ova tri horoskopska znaka će doživeti pravi haos.

ŠKORPIJA

Preporučuje im se da slušaju intuiciju i da se potrude da ne reaguju burno. Izazovan period im sledi, i sve će im biti na ispitu.

Savetuje im se poseban oprez jer postoji mogućnost da će napraviti životnu grešku. Ponekad i vaša intuicija može da pogreši.

RAK

Rakovima se savetuje oprez u ljubavnim i porodičnim odnosima. Svaka malo grublja reč može da izazove lavinu ludila i svađa. Vi niste neko ko tek tako ulazi u sukob, ali ovog meseca bićete prozvani.

Ako ne možete da podnesete pritisak, a biće jak, nemojte sve zadržavati u sebi. Pustite glas pa nek bude kako bude. Vaše zdravlje i psiha su na prvom mestu i nemaju cenu!

BIK

Bikovi imaju osećaj kao da nose tonu na svojim leđima. I jeste tako! Vi ste jaki i možete puno da izdržite, ali i vama je potreban odmor.

Izdržite smireno i jako do kraja meseca, a do tada će biti promena u poslu, u porodici i ljubavnim odnosima. Zaista vam se drma kavez, ali od 25-og sve se popravlja. Budite istrajni i mudri kao što i jeste.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Lifestyle