Pretraži

OČEKUJE NAS NOVA RETROGRADNA PLANETA: Mars će za četiri znaka Zodijaka izazvati pravi HAOS

Astro
0
Photo: pixabay.com

Upravo se završio retrogradni Merkur, koji je malo koga poštedeo, a već se treba psihički pripremiti za sledeću retrogradnu planetu. Doduše, očekuje nas oko mesec dana odmora i priprema za period koji će biti vrlo intenzivan, što će najviše osetiti četiri znaka.

Mars kreće retrogradno u Blizancima od 30. oktobra 2023, a njegova retrogradna putanja traje do 12. januara 2024. Mars će nastaviti da se kreće kroz Blizance sve do 26. marta 2024., zbog čega će u ovom delu provesti neobično dugo. S obzirom na to da je Mars planeta akcije, njegov retrogradni hod doneće gubitak motivacije.

OVAN

Sledeća dva i po meseca Mars – vaša vladajuća planeta – biće retrogradan. Budući da Mars vlada vašom životnom snagom, sigurno ćete osetiti retrogradnost na dubokom nivou. Možda ćete se osećati manje nadahnuto ili stimulisano. Ponekad se možete boriti sami sa sobom, kao da ništa ne zadovoljava vaše intelektualne interese.

Ova retrogradnost mogla bi dovesti do nekoliko žestokih rasprava u kojima se ništa ne može rešiti. Ne zaboravite da mudro birate reči jer vam svađe mogu uzrokovati više stresa nego što je potrebno. Dok se retrogradni Mars približi kraju, bolje ćete razumeti kako svoje emocije da prenesete drugima.

BLIZANCI

Niko ovu retrogradnost ne oseća intenzivnije od vas. Moraćete da prođete kroz neka ozbiljna putovanja ličnog razvoja i da izlečite svoj odnos sa svojom taštinom. U ovom periodu možete osetiti intenzivnu potrebu za dokazivanjem, iako će to biti teže nego inače.

Prolazite kroz neka unutrašnja previranja i probleme s duboko ukorenjenim besom. Sve te potisnute frustracije koje ste držali nakupile su se godinama, ali zapamtite – ljutnja može biti neverovatna pokretačka snaga. Dopustite retrogradnom Marsu u Blizancima da vas nauči kako da kanališete svoj bes na način koji vam deluje zdravo i osnažujuće, a ne štetno.

ŠKORPIJA

Kako vama vlada strastveni Mars, ova retrogradnost će sigurno drastično uticati na vas. U ovom razdoblju žudite za intimnošću jednako intenzivno koliko je se i bojite. Kada se Mars kreće kroz vašu osmu kuću, potpiruje vatru želje da se stopite s nečim – ili s nekim.

Ova retrogradnost može vas naterati da preispitate način na koji poštujete i postavljate emocionalne granice. Međutim, ako osećate da ne dobijate ono što vam treba, možda ćete to još više želeti. Međutim, Mars vas uči da ostanete pribrani uprkos iskušenjima koja vas okružuju, piše Story.hr.

STRELAC

Ako ste u braku ili vezi, ova retrogradnost bi vas mogla naterati da rešavate probleme na način koji se čini produktivnim, a ne destruktivnim. Kako strasti rastu, pronalaženje osećaja kontrole postaje sve teže i teže.

Neka vas ovaj retrogradni Mars nauči da brojite do deset i udahnete pre nego što nešto učinite. Kad dopustite da ljutnja vodi vaše postupke, na kraju ćete pokazati sve svoje karte. A kada vam emocije zamagle perspektivu, postaje teže verovati svojim procenama. Dopustite ovoj retrogradnosti da redefiniše način na koji rešavate probleme u vezi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Astro