Pretraži

Numerologija otkriva koji je vaš idealan partner: Generacijski broj reći će vam tačno šta tražite u srodnoj duši, a šta ne trpite nikako

Lifestyle
0
Foto: Anna Berkut / Alamy / Alamy / Profimedia

Otkrijte kakav je idealan partner za vas na osnovu generacijskog broja!

Znate li da se u generacijskom broju vidi kakvog partnera želite? Generacijski broj se dobije sabiranjem svih brojeva godine vašeg rođenja. Kada ih na kraju svedete na prosti broj, znaćete koji vam je generacijski broj.

Na primer: 1986. godina

1 + 9 + 8 + 6 = 24 = 2 + 4 = 6

GENERACIJSKI BROJ 1 

Želi inteligentnog partnera sa kojim može o svemu da razgovara. Poželjno je da bude i inteligentniji od nje same, jer vole da uči nove i nepoznate stvari. Nikako ne sme biti tvrdoglav i isključiv, to ne trpe. Mora da im bude oslonac i podrška. Cene dobre govornike, ali ako se gramatički nepravilno izražavaju, tu je kraj. Žele mirnu ljubav bez velikih oscilacija.

GENERACIJSKI BROJ 2 

Reaguje isključivo na emociju. Treba im emotivan partner koji će bez ustezanja da pokauje ljubav i emociju. Dvojke vole da im se govori, da ih uveravaju u postojanje emocija, da im se neguje samopouzdanje. Ne vole grubost, očekuju od partnera da ih svojom pažnjom, ljubavlju obasipa.

GENERACIJSKI BROJ 3 

Očekuju bezuslovnu ljubav i maksimalnu toleranciju od partnera. Ako imaju sreće i sretnu ovakvog partnera, napraviće mu bajku od života. Trojke i same to mogu i hoće da daju, bez zadrške, ali samo u slučaju da to i dobiju. Teže idealu.

Foto: Katsiaryna Slavashevich / Alamy / Alamy / Profimedia

GENERACIJSKI BROJ 4 

Žele partnera sličnog sebi. Na prvom mestu žele odgovorno i tradicionalno biće. To mora biti častan partner, vredan i  radan, na koga se mogu osloniti bez rezerve, i koji će visoko ceniti njihove osobine. Preziru neuravnotežene odnose, žele da znaju na čemu su i kuda to vodi.

GENERACIJSKI BROJ 5 

Vole vesele, pričljive, zanimljive i inteligentne partnere. One koji preuzimaju inicijativu, prave im razna iznenađenja, samo neka im nije dosadan. Žele da uz partnera otkrivaju sve životne radosti, vole smeh i zabavu, preziru rasprave i ograničavanja slobode. Daće maksimum od sebe pravom partneru.

GENERACIJSKI BROJ 6 

Estete, i zato žele šarmantne i lepe i poželjne partnere. Naravno, da samo njima pripadaju. Traže davanje u ljubavi, pažnju i erotiku, jer to im je važno. Žele da im partner pruži sve blagodati dobrog života. Žele brak, stabilnu finansijsku situaciju, lepo uređen dom, decu, bogat društveni život i harmoniju, koja im je veoma potrebna.

par horoskop astro praznici sreća ljubav
Foto: Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia

GENERACIJSKI BROJ 7 

Žele natprosečno inteligentne partnere s kojima mogu da analiziraju i vode filozofske razgovore, jer su i sami takvi. Partner im mora dati iskrenu ljubav, bez ikakvih sumnji, ljubomore ili posesivnosti.

GENERACIJSKI BROJ 8 

Žele snažne i poslovno ostvarene partnere. Žele zaštitu i sigurnost, oslonac koji nisu imali ni u roditeljskoj kući. Biraju krupne i stasite partnere koji su autoritet i koji će im jasno postaviti granice. Žele alfa partnera kojeg će poštovati, ali ne i diktatora.

GENERACIJSKI BROJ 9

Žele partnera koji će im dati svu ljubav ovog sveta, i više od toga. Kako su devetke jako zatvorena bića, žele partnera kojem mogu da se otvore i koji neće zloupotrebiti njihovo poverenje. Boje se izdaje pa im je potreban partner koji će im biti odan, prenosi Atma.hr.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Lifestyle