Pretraži

Mlad Mesec u Vodoliji 9. februara donosi velike promene: Pred OVIM horoskopskim znacima su značajna dešavanja koja im mogu ZAUVEK promeniti živote!

Astro
0
Foto: piyaphunjun juntraverot / Alamy / Alamy / Profimedia

Mladi Mesec u Vodoliji 9. februara mogao bi da postane pravi bljesak sreće za nekoliko znakova Zodijaka i da im zauvek promeni živote.

Lav

Mladi Mesec se događa u vašem partnerskom sektoru, što znači da može da donese fenomenalno poznanstvo koje će vam potpuno promeniti život.

Stvar je u tome što će vaš vladar, Sunce, biti u konjunkciji s Plutonom u kvadratu s Uranom – ovo je izbijanje koje doslovno poput strastvenog talasa može uticati na ceo vaš život, piše Atma.hr.

Možda ćete se sresti pod neobičnim okolnostima, na putovanju ili se zaljubiti u osobu s kojom niste ni očekivali razvoj veze.

Uran je odgovoran za prijatelje i sada je u sektoru karijere – osoba bi mogla biti povezana s vašim poslom.

Foto: Ailike Creative / Panthermedia / Profimedia

Bik

Mlad Mesec se pojavljuje u vašem sektoru karijere – verovatno je poznanstvo na poslu ili će sama romansa biti s osobom višeg statusa od vas.

Na ovaj dan, vladar sektora odnosa, Pluton, za vas započinje novi 20-godišnji ciklus koji će započeti potpunom transformacijom načina na koji vidite odnose.

Poželećete imati više slobode, vazduha i lakoće, a što je najzanimljivije, upravo ćete to osetiti u februaru!

Ovan

Mlad Mesec događa se u vašem sektoru prijatelja, a vladar vašeg znaka, Pluton, spojiće se sa Suncem i doneti vam inicijativu u odnosima.

Možda se nećete prepoznati, budući da je Uran u sektoru samopoštovanja i može doneti tako jake osećaje da fizički osećate ogroman naboj energije.

Kao da ste bili spojeni na nuklearnu elektranu i celi vam je život počeo doslovno da vibrira od te ljubavi.

Poznanstvo će najverojatnije biti na nekom prepunom mestu, što može biti povezano s radom u timu ili grupi istomišljenika.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro