Recept rijaliti zvezde Kortni Kardašijan za smuti postao je veoma popularan na društvenim mrežama, a ona ga pije svaki dan i kune se u njega.
Kortni Kardašijan je poznata kao neko ko veoma vodi računa o svom zdravlju, što neizostavno podrazumeva zdravu ishranu. Njena briga se naročito povećala u trenutku kada je rešila da na svet donese svoje četvrto dete i to u svojoj 44. godini. Ona je tada odlučila da izbaci sve neorganske i veštačke stvari iz upotrebe, kako bi osigurala da ostane u drugom stanju.
Pored zdravlja ona se može pohvaliti i izvajanom figurom, naročito s obzirom da je mama četvoro dece, a ona je jednom prilikom kada je ugostila popularnu tiktokerku Adison Reu pokazala napitak koji kako je tada istakla pije već pet godina svaki dan, bez izuzetka, a koji joj pomaže da održi vitku liniju i zdravlje organizma.
View this post on Instagram
Naime, u pitanju je jednostavan smuti za koji su vam potrebna svega tri sastojka:
1. Jedan avkoda
2. Ovseno mleko
3. Med – možete ga dodati po izboru ako želite da vam napitak bude slađi
Sve stavite u blender, dobro izmiksujete i spremno je za piće.
Kortni se kune u ovo piće, a sama Adison je prokomentarisala kako je preukusno, a to tvrde i korisnici društvenih mreža koji su pokušali da ga naprave, a evo koje su njegove dobrobiti:
2. Ovseno mleko je dobro za zdravlje kostiju. Naime, poznato je da antioksidansi kao što je vitamin E štite od štetnih slobodnih radikala. Oni takođe pomažu u smanjenju rizika od artritisa. Ovseno mleko sadrži pristojnu količinu kalcijuma, gvožđa, kalijuma, magnezijuma, fosfora, cinka, vitamina D i raznih drugih minerala.
3. Med sadrži aminokiseline. Poseduje i minerale kalcijum, fosfor, hlor, fluor, nikl, gvožđe… Zahvaljujući velikom sadržaju prostih šećera (voćnih i grožđanih), vitamina, mineralnih materija i dr., med je dragocena, prirodna, lako svarljiva hrana, koja posle unošenja u organizam, direktno prelazi u krvotok. Takođe se veruje da ubrzava zarastanje manjih površinskih rana, čireva i opekotina.
Comments (0)
There are no comments. Be the first and leave a comment.