Anastasija Ražnatović fotografisala je obrok u domu, koji je po svemu sudeći sama pripremila, a budući da se u tanjiru vide tek pene sa malo parmezana usledila su pitanja kakva je to pasta zapravo u pitanju.
Svako ko se iole razume u italijansku kuhinju može da zaključi da je reč o pasti „aglio e olio“, piše Story.
Za pripremu je potrebno malo testenine, maslinovog ulja, belog luka, eventualno parmezana, što na prvi pogled ne deluje bogato ili ukusno.
Rođeni Italijani i tvorci pasta sa tim se, međutim, ne bi složili.
To što je Anastasija suprugu Nemanji Gudelju pripremila, omiljeno je jelo onih koji sebe smatraju pravim ljubiteljima testenine i da, izuzetno je ukusno.
Recept Anastasije Ražnatović za pastu „aglio e olio“ je vrlo lak, u produžetku je priprema.
Testeninu skuvajte po uputstvu sa pakovanja. Kada je kuvana, dobro je ocedite od vode i vratite u šerpu.
Dodajte maslinovo ulje, beli luk, naseckan peršun, so i bibera po ukusu.
Dobro promešajte i vratite na ringlu kratko, samo da zamiriše beli luk.
Ukoliko volite, preko možete dodati i malo parmezana.
Isuse, na šta vi gubite vreme i traćite online prostor!
A zna li ova da spremi supu iz kesice?
Svako pravi onako kako voli, pa i Anastasija. Vi što kritikujete, verovatno do sad niste kuvali.