Search

Anastasija Ražnatović pripremila pastu koju Italijani OBOŽAVAJU: Potrebno vam je samo 3 sastojka, a priprema je nikad lakša!

Life
3
Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović fotografisala je obrok u domu, koji je po svemu sudeći sama pripremila, a budući da se u tanjiru vide tek pene sa malo parmezana usledila su pitanja kakva je to pasta zapravo u pitanju.

Svako ko se iole razume u italijansku kuhinju može da zaključi da je reč o pasti „aglio e olio“, piše Story.

Za pripremu je potrebno malo testenine, maslinovog ulja, belog luka, eventualno parmezana, što na prvi pogled ne deluje bogato ili ukusno.

Rođeni Italijani i tvorci pasta sa tim se, međutim, ne bi složili.

To što je Anastasija suprugu Nemanji Gudelju pripremila, omiljeno je jelo onih koji sebe smatraju pravim ljubiteljima testenine i da, izuzetno je ukusno.

Foto: Instagram printscreen/anastasijaraznatovic

Recept Anastasije Ražnatović za pastu „aglio e olio“ je vrlo lak, u produžetku je priprema.

Testeninu skuvajte po uputstvu sa pakovanja. Kada je kuvana, dobro je ocedite od vode i vratite u šerpu.

Dodajte maslinovo ulje, beli luk, naseckan peršun, so i bibera po ukusu.

Dobro promešajte i vratite na ringlu kratko, samo da zamiriše beli luk.

Ukoliko volite, preko možete dodati i malo parmezana.

Comments (3)

  1. Svako pravi onako kako voli, pa i Anastasija. Vi što kritikujete, verovatno do sad niste kuvali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Latest from Life