Pretraži

WhatsApp uvodi opciju koju korisnici već dugo čekaju

Hi-Tech
0
Photo: pixabay.com

WhatsApp je mnogima omiljena aplikacija za dopisivanje, a sada je konačno stigla i novost koju su mnogi priželjkivali.Zakerberg je poslušao želje korisnika i omogućio upotrebu popularne aplikacije na više uređaja sa samo jednim brojem.

Kako se navodi u zvaničnom saopštenju, korisnici će moći da povežu do 4 telefona na jedan WhatsApp nalog, nezavisno od operativnog sistema.

WhatsApp će zahtevati skeniranje QR koda na glavnom telefonu, što podrazumeva navigaciju do sekcije „Linked Devices“ u podešavanjima aplikacije i odabir opcije „Link a Device“.

Aplikacija će funkcionisati na svim uređajima istovremeno, ali ukoliko se glavni telefon deaktivira duže od 14 dana, WhatApp će iz sigurnosnih razloga odjaviti sve ostale uređaje.

„Svaki uređaj se nezavisno povezuje na WhatsApp i lične poruke, medijski sadržaj i pozivi imaju end-to-end enkripciju“, saopštili su iz WhatsAppa.

Opcija ja već dostupna pojedinim korisnicima, ali će se na telefonima svih ostalih korisnika naći u narednih nekoliko nedelja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech