Pretraži

Predstava „Tri pileta i vuk“ u novom terminu! Omiljeni Youtube junaci 25. februara u Dečjem kulturnom centru Beograd

Fun
0

Najpopularniji dečji junaci sa YouTube-a – Pilići, koji broje stotine miliona pregleda, proširili su svoj svet i van malih ekrana i stigli su na pozornicu!

Nakon niza uspešnih predstava u januaru, čuveni „Pilići“, koji važe za najpopularniji IDJKids junake, ponovo će se nači pred publikom, a nova predstava zakazana je za 25. februar od 11h u Dečjem kulturnom centru Beograd.

U predstavi, rađenoj u produkciji IDJKids-a, igraju Maja Nikolić, Milica Stefanović, Vladimir Tešović i Ðorđe Živadinović Grgur. Producent predstave je Marko Radovanović, scenarista Aleksandra Urošević i reditelj Ana Pinter, dok je za scenografiju zadužen Orjen Đurić, a za kostime kostimograf Irina Somborac.

Karte možete nabaviti putem OVOG LINKA.

Podsećamo, IDJKids junaci „Pilići“ stekli su ogromnu popularnost na IDJKids YouTube kanalu, gde su njihove avanture, koje privlače pažnju dece na Balkanu i šire, do sada prikupile više stotina miliona pregleda, a prevedene su na čak 7 jezika: Bosanski, Hrvatski, Makedonski, Bugarski, Grčki, Slovenski i Albanski.

Pilići su postali omiljeni među mlađom publikom, kako na YouTube-u, tako i na televizijskim kanalima i čine neizostavan deo dečije zabave, nastavljajući da osvajaju srca dece širom sveta!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Fun