Pretraži

Svi osećamo posledice retrogradnog Jupitera, ali ovi horoskopski znaci će najgore proći!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Planeta Jupiter je započela svoj tranzit u Strelcu 30. marta 2019. godine, od 23. aprila pojaviće se u znaku Škoprije, a završiće se 11. avgusta 2019. godine. 

——————– Sponsored ——————–

Zbog efekata retrogradnog Jupitera u vašem životu se mogu dogoditi neke promene. 

Jupiter je najveća planeta u Sunčevom sistemu i vladar mudrosti, darežljivosti i ljubaznosti, ali će tokom retrogradne faze dođi do nekih mešanja.

Ova astrološka promena može da izazove neočekivane promene na poljima obrazovanja, filozofije, novca i duhovnosti. Štaviše, može doći do potpune blokade u finansijama, a intuicija nam neće raditi kako treba. Trudite se da kontrolišete svoje troškove.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Retrogradni Jupiter će najviše uticati na Ovnove i Škorpije.

Što se tiče Ovnova, posebnu pažnju bi trebalo da obrate na zdravlje kako bi izbegli moguće probleme u budućnosti. Fizička intimnost sa partnerom može postati manje intenzivna, čak i ako ste u dobrim odnosima. Nije verovatno da će vam se prihodi povećati, a ukoliko imate nerešana pitanja oko nasledstva morate da obratite više pažnje.

Škorpije će se tokom ovog perioda osećati emocionalno iscrpljeno, smatraće da ih mnogi ljudi "uzimaju zdravo za gotovo". Ovo će učiniti da se osete bespomoćno. Kako bi održali dobro zdravlje neophodno je da imate striktnu disciplinu.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro