Pretraži

Svaki horoskopski znak ima viši i niži tip! Saznajte koji ste i kako to utiče na vaš život?

Astro
0
Photo: pixabay.com

Kada se govori o astrološkim znakovima, često se čuju izrazi poput “to je viši tip tog znaka”, odnosno “to je niži tip tog znaka”. Pri tome se obično misli kako viši tip izražava pozitivne, “više” i bolje osobine znaka dok je niži tip “loša verzija” istog znaka. Ali, da li je to baš tako? 

——————– Sponsored ——————–

Ako posmatramo takve definicije iz malo modernije i stručnije perspektive, videćemo kako ne možemo tako precizno da podelimo ljude odnosno znakove kojima pripadaju u dve strogo odvojene grupe, piše AtmaPa onda šta bi to bio ´viši´, a šta ´niži´ tip nekog astrološkog znaka?

Svaki znak u Zodijaku ima ceo spektar različitih osobina, neke od njih su pozitivne i kreativne dok su druge manje poželjne i destruktivne. Imati Sunce u nekom znaku odnosno biti rođen u nekom znaku daje vam na raspolaganje ceo niz osobina koje možete usvojiti, razvijati pa čak i transformirati. Ako igde možemo da vidimo delovanje slobodne volje to je upravo u radu na svojoj ličnosti. Jer, zapravo jedino što sa sigurnošću možemo da promenimo smo mi sami. A menjajući sebe menjamo svoj život.

Ipak, nije sve tako jednostavno kao što izgleda. Živeći sa svojim horoskopom, u detinjstvu i mladosti puno lakše izražavamo osobine koje pokazuje pozicija našeg Meseca (spontane, instinktivne reakcije) i našeg podznaka (način na koji želimo sebe da predstavimo svetu). Tek u zrelijem dobu odnosno nakon prvog Saturnovog povratka (oko 29. godine života) počinjemo više da živimo u skladu s onim što pokazuje pozicija i aspekti našeg Sunca. Tada smo i u mogućnosti da razvijamo i menjamo osnovne karakteristike našeg natalnog znaka odnosno da postanemo ´viši´ tip.Proces ličnog razvoja i upoznavanja svoje prave ličnost traje ceo život. U nekim trenucima iznenadimo sami sebe – koliko god mislimo da se poznajemo, iz naše unutrašnjosti izrone novi sadržaji. Hoćemo li iz sebe izvući najbolje ili se prepustiti stihiji života zavisi isključivo od nas. Možemo da utonemo u prosečnost i budemo ´niži´ tip (šta god da to značilo) ili biti ´viši´ tip pa nastojati da razvijemo sve svoje potencijale.

Ovan

Oni koji pripadaju boljem delu osoba rođenih u znaku Ovna vrlo su darežljivi, zasipaju vas poklonima, pozivima na večeru, a pre svega na božanstvene izlete, najviše zahvaljujući životnoj radosti i strasti koju poseduju. Sa takvima se osećate kao da ste na sedmom nebu, možete im sve poveriti, vrlo vas poštuju i vrlo su iskreni u svojim odgovorima. Povešće vas ka zlatnoj budućnosti snagom svoje volje i životnog optimizma.

Žena mora da ga podržava. Onog trenutka kad izgubi autoritet u porodici  ili na poslu, njegov poletni zanos će se pretvoriti u sumorno neraspoloženje i konačno u potpunu ravnodušnost. On ne zna da se pokorava niti može da odustane od sopstvene individualnosti. Žena koja ga voli je svesna tih osobina, i mora da nauči da ih ceni.

Iako su Ovnovi vrlo često jako sposobne i snalažljive osobe, neki od njih su na žalost pravi pravcati egzibicionisti i varalice. Moglo bi da vam dogodi da satima slušate njihov monolog o tome koliko su muškaraca ili žena do sada zaveli, a onda ostavili, kako su oni svuda traženi i omiljeni gde god se pojave. Vatromet taštine!

Neretko se događa da ukoliko njihova velika energija i probitačnost nije usmerena konstruktivnim ciljevima, kanališe se u agresivnost, nasilnost ili buntovništvo. Nije nepoznato da među “nižim” Ovnovima postoji veliki broj nasilnika.

Sebičnjak, tiranin, svadljiva osoba koja niže neuspehe zbog preterane naglosti, samotni depresivac.

Bik

Kako bi lepo bilo voleti Bika, ali onog Bika koji pripada boljoj polovini osoba rođenih u ovom znaku, a ne onom delu monstruoznih egoista. Radi se o osobama koje su jednostavne, praktične, sposobne da vam ponude sigurnu i konkretnu budućnost, sazdanu od zadovoljstava življenja u svojoj kući u kojoj ćete biti voljeni i poštovani od svih.

Sve to biće začinjeno punom senzualnošću, maštom i pažnjom. Život bi vam mogao biti kao san koji ne smete ničim da narušite. Ne dopustite da vam se pojavi strah od ljubomore. Imajte poverenja u svog partnera jer će vas on voleti i biti vam veran.

To je muškarac na kojeg žena može potpuno da se osloni. Dobar, mirne naravi, tolerantan i staložen, uvek je naoružan beskrajnim strpljenjem. Ženi će uvek oprostiti sitne greške, i neće joj uskratiti materijalna zadovoljstva, već će sam naslutiti i preduhitriti njene želje. Često toliko idealizuje partnerku da na nju usmerava svaku misao. Eventualni nesklad javlja se uglavnom zbog preterane ljubomore.

Kada se upoznate s Bikom prvo proverite pripada li ovoj kategoriji ili možda onoj drugoj u kojoj su lenji, tromi tipovi, vrlo povodljivi, ali bez stimulacije i interesa za svet koji ih okružuje, što bi jednog dana moglo da rezultira i pomanjkanjem interesa za vas! Dakle, ako ga ne uzbudi baš ništa od onoga što činite za njega, ako jede bez osećaja za meru, ne nadajte se puno boljoj budućnosti.

Krajnje je posesivan, pa je vrlo opasno činiti Bika ljubomornim.

Vrlo tvrdoglav, neumeren u jelu i piću, osoba koja je potpuno nemoćna da promeni negativan tok događaja, često alkoholičar.

Blizanci

Lako je zaljubiti se u osobu rođenu u znaku Blizanaca, pogotovo ako pripada onoj šaljivoj vrsti, spremnoj da vas svojom duhovitošću u svakom trenutku nasmeje do suza i oraspoloži na duže vreme. S takvom osobom vam svakako neće biti dosadno jer su one uvek obaveštene o svemu, nikada se ne ponavljaju i uvek su zabavne.

Vole da uče, putuju, ali pre svega vole da se viđaju s prijateljima, ma čiji oni bili. U društvu su vrlo ugodni i raspoloženi. Vrlo su simpatični, veliki zavodnici, zato što računaju na svoju inteligenciju. U tom smislu su neodoljivi, što vas može i plašiti jer oni zavode onako, iz šale, ali ako su ozbiljno za nekoga vezani, neće se upuštati u neozbiljne izlete.

Među Blizancima se, ipak, nalaze i oni koji nisu toliko dopadljivi kao ovi prethodni. To su oni neslavni predstavnici ovog znaka o čijoj bi se inteligenciji moglo diskutovati i koji su više skloni krutosti i nepomirljivosti. Imaju stalnih ljubavnih problema, baš zato što  ne mogu emocionalno da se vežu. Česta je pojava nemoći i suzdržanosti. Površni su, cinični i teški.

Ako dakle uvidite da se vaš partner Blizanac više zanima za sebe samog nego za druge, ako svaki vaš projekat ne podržava već vas unapred osuđuje na propast, ne bi bilo loše da polako, ali sigurno, razmišljate o tihom odlasku. Ako se povrh svega pokaže da vam je partner nenaklonjen i u drugim stvarima, te da je onako malo hladan u vezi, najbolje bi bilo da ga ostavite jer se radi o nepopravljivom narcisoidnom tipu.

Nepouzdana i površna osoba, licemer, u ekstremu čak i lopov.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Rak

Rakovi znaju biti vrlo ljupke, srdačne i širokogrudne osobe, izvrsni kao bračni partneri i nežni roditelji. Sviđa im se sve što je vezano za njihov dom. Za njih nema većeg zadovoljstva od onog koje osete kada se posle napornog radnog dana ili putovanja vrate svojoj kući, svojoj porodici. Obožavaju obeležavanje godišnjice braka, kao uostalom i sve drugo što čini tradiciju jedne zajednice.

Vrlo je lako moguće da ćete s ovakvim Rakovima biti presrećni i prezadovoljni. Obasipaće vas poklonima i nežnostima. Vrlo su pažljivi i nežni ljubavnici. Zato, nađite sebi ovakvog Raka, jer će takav imati jaku želju da s vama zasnuje porodicu i provede svoj život s vama.

Žena koja će čuvati njegovu porodičnu ličnu intimu i koja će se prilagoditi čoveku promenjivih raspoloženja i nebrojenih tajnih snova, biće nagrađena besprekornom odanošću.

Ne dopustite da vas u ovome prevare neki loši primerci Rakova. Prepoznaćete ih po tome što su pre samoživi nego ljubitelji kuće i porodice. Takođe, pre bi moglo da se kaže da su rasipnici nego darežljivi. Kupiće vam poklon, ako hoće, ali za njega će potrošiti i čitavu platu, bez mnogo razmišljanja, što ne bi učinili zajedno s prijateljima u restoranu ili za bilo koju drugu zabavu. Budite oprezni na bilo koji znak megalomanije, pogotovo ako je propraćen uvredljivim tonom, što će vam odmah dati do znanja da nešto ipak nije u redu.

Škrta i povučena osoba koja izbegava odgovornosti i robuje predrasudama. Često može biti i zavisničkog karaktera.

Lav

Ako je reč o dobrom kralju, logična posledica je da ćete vi biti njegova kraljica ili obratno. Zbog toga Lavovi gotovo svakoga ostavljaju otvorenih usta, zbog otvorenosti i srdačnosti koju sa sobom i u sebi nose. Kada su sigurni u sebe, njihova prirodnost naprosto svakoga opčini. Jesu li Lavovi kao partneri pomalo dosadni? Ne, nipošto! Možda znaju s vremena na vreme da budu megalomani, ali zato i te kako znaju da zasuku rukave i vredno rade, kao što znaju da budu veseli i radosni poput dece. Oni su ljubavnici na zavidnom nivou, ozbiljni, uvek prisutni, nežni i strastveni.

Strogo rukovodi svojom porodicom i vodi glavnu reč, premda ne može da sakrije meko srce, a oni koji ga vole ubrzo shvate koliko on ne trpi neposlušnost i nepoštivanje, a njegova žena mora dobro da pazi da ga ne podceni pred društvom, jer on joj to neće oprostiti kao ni neverstvo. Lav je izuzetan roditelj, iako je poznato da pripadnici ovog znaka nemaju brojno potomstvo.

Valja međutim imati na umu da postoji i druga strana medalje! Potrudite se da ne završite u zagrljaju onih drugih Lavova. Na žalost, postoje i takvi, a oni su gunđala, večito nezadovoljni, sebični, dominantni i arogantni. Takvi će vas naterati, snagom svoje prepotencije, da radite ono što njima odgovara. Ne dopustite da budete iskorišćeni. Postoje i oni Lavovi koji priznaju samo prava, ali ne i obaveze, oni koji samo vole da se zabavljaju, ali ne i rade, pa tako uvek sede nekom na grbači.

Ohola osoba koja troši veliku energiju za vlastitu promociju, hvalisavac koji zahteva apsolutnu potčinjenost.

Devica

Device je lako voleti, pogotovo one koje su snalažljive i koje znaju biti senzibilne i nežne. Takve Device će vam pokazati pažnju koju niste do sada apsolutno nigde i ni kod koga sreli. Svakodnevni život s ovakvom Devicom je vrlo lak i ugodan jer je ona u stanju da bude vrlo praktična i oslobodi vas rešavanja nekih dosadnih obaveza i poteškoća. Sve u svemu, na njih čovek ne bi imao zašto da se požali.

Veliki su radnici, uvek aktivni i konkretni, ozbiljni i poverljivi, spremni na konkretne predloge i akcije, ako su uvideli da imaju posla s pravim partnerom. Ne razmišljajte mnogo ako ste upoznali ovakvu Devicu, odmah je “zauzmite”! Važno je međutim, ovde zapamtiti da je i Devicama potrebna velika pažnja i naklonost kojom vas one inače zasipaju.

Treba samo da se naviknete na njene kritike i na ponešto preteranu štedljivost i da prihvatite činjenicu da se radi o cepidlaki kojoj nema pomoći. Ako se ova prepreka savlada, izabranica može potpuno da se opusti uz sjajnog i privrženog muškarca Devicu.

Ako upoznate Devicu koja na vašem prvom sastanku sa ulice podigne novčić, ako joj u kući sve odiše skromnošću i štedljivošću, biće da niste na pravom tragu. Naleteli ste na škrticu, koja će isto kao i s novcem, biti škrta u osećajima, iskazivanju poštovanja i ljubavi, entuzijazma i radosti, što će se godinama sve više pogoršavati. Uz objašnjenje da se radi samo o skromnosti, učiniće vas svojim robom.

Nezadovoljnik, večito gunđalo bez konstruktivna plana, najčešće snob koji voli novac.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Vaga

Sa Vagom slobodno možete da se opustite i upustite u ljubav, naročito ako je to ona Vaga koja odiše ravnotežom, staloženošću, profinjenošću i elegancijom. I pored toga što bi vi eventualno nastojali da isprovocirate partnera rođenog u ovom znaku, budite sigurni da će on ipak sačuvati svoju uravnoteženost, pa tako s njim nikada nećete imati prilike da doživite razne neprijatne scene.

Pomoći će vam da osnujete topli dom u kojem ćete imati česte goste i nikada vam neće dozvoliti da se dosađujete jer će vas stalno voditi na vrlo lepe i zanimljive susrete s vrlo interesantnim ljudima i mestima. Vage su odlični ljubavnici i sa njima vam apsolutno ništa neće nedostajati. Iznad svega su verne, vole brak, jer im se čini da su sami kada nisu u njemu. Bez braka su kao bez harmonije, a Vage bi za harmoniju dale baš sve.

Istančanog ukusa, kadar da u ljudi već za prvog susreta stvori poverenje, muškarac Vaga ne trpi vulgarnost i zbrku. Njegov dom mora biti skladan i uredan, tiha oaza, jer harmonija i sloga su mu najpotrebniji da bi održao vlastitu stabilnost.

Ipak, između ovih divnih primeraka Vaga, kruže i oni koji nisu baš toliko zabavni. Ima ih zaluđenih za obaveze, bez ikakve elegancije, koji od jedne obične kupovine naprave pravi pravcati cirkus. Štaviše, kod njih ona blaga i strastvena neodlučnost, tipična za Vage, tako je duboka i predstavlja u stvari vrlo neprijatnu nesigurnost koja unosi nervozu.

Nepostojana, povodljiva, labilna, neraspoložena, prosta i samoživa osoba.

Škorpija

Izvrsna je ideja voleti jednu Škorpiju koji, kada uspe da uravnoteži sve komponente svoga znaka, postaje izvanredna osoba, poverljiva, odlučna i konkretna. Ono što će vas kod njih dirnuti, jeste njihova vitalnost koja se očituje na svim poljima: od odnosa prema porodici do odnosa prema prijateljima i poslu, od kreativnosti do sposobnosti da uživaju u slobodnom vremenu.

S njima je lepo bilo šta da radite jer u sve unose svoju ličnost i osećaj obaveznosti. Njihova inteligencija je živa, duboka, skoro nadnaravna, sposobni su čitati umove ljudi. Simpatični su, optimisti i vode računa o novcu u smislu da tačno znaju koliko treba trošiti, a koliko uštedeti.

Ovo je osoba koncentrisanog duha, stvaralac, misionar ili genije koji dospeva na najvišu lestvicu društvene hijerarhije.

Zbog izuzetnog šarma i magnetizma kojih je itekako svestan, ovaj znak postiže veliki uspeh kod suprotnog pola. Nema svrhe odupirati se tom muškarcu kad on odluči da mu je neko potreban. Izuzetnom lakoćom zavodi žene i u stanju je vinuti ih do nebeskih visina te ih jednako munjevito vratiti na zemlju. Njegove su ljubavi najčešće burne i završavaju se razočaranjem nakon razdoblja egzaltacije.

Budući da je rođeni tiranin, prepotentan i apsolutista, s ovim je muškarcem, koliko god on bio šarmantan, vrlo teško živeti. Brakovi s muškarcem Škorpijom se često loše završavaju jer njihovu sklonost zlostavljaju, zajedljivost i despotizam, retko ko može da izdrži.

Jedino pertnerka koja u potpunosti zadobije njegovo poverenje, koja je u stanju da čita njegove misli i uveri ga da mu se osećaji višestruko uzvraćaju, može od njega da učini odanog i pouzdanog druga.

U ljubavi je nepostojan, prelazi od grubosti do nežnosti, od romantike do strogosti, od obožavanja do kritike. Voli strasno, tražeći često nemoguće.

Ako Škorpija ne uspije da ustanovi ravnotežu o kojoj smo govorili, onda zna da postane destruktivna, kako prema sebi tako i prema drugima i to u tolikoj meri da mogu biti i pravi sadisti, bilo u praktičnom ili emotivnom smislu. Postoje i drugi rizici s njima, koji se ogledaju pre svega u jednom užasnom pesimizmu koji je u stanju sve živo izokrenuti naopako, u nedruštvenost koja će vrlo lako i brzo staviti na probu vaše strpljenje. Budite oprezni i sa njihovom fanatičnom doslednošću koja je u stanju da daleko ode u negativnom smeru.

Prepušta se nagonu, osvetoljubiva je i tašta, ekstremi su psihopate s manijom proganjanja.

Strelac

Bez ikakvog straha se možete vezati za Strelca ako primetite da se radi o osobi koja je puna entuzijazma i pozitivnih vibracija, koja je uvek spremna na nova iskušenja i avanture u koje će međutim ući s vama, nikako sam. Oni najbolji Strelčevi su vrlo simpatični, sportski tipovi, po prirodi vrlo širokogrudni.

Čak i da ste vi pomalo “teška” osoba, sigurno nećete ostati ravnodušni prema kontrastu koji vam nudi njihova izvrsna inteligencija i domišljatost. Možete biti sigurni u njihovu odanost, pogotovo ako ih budete pratili na njihovim dugim putovanjima. Sasvim sigurno ćete uživati ​​u njihovim nežnostima i udvaranju.

Život s njime je neprekidno veselje, ali pod uslovom da žena shvati da on ne podnosi pretesne stege i okove i da mu ostavi široki krug delovanja.

Recept je: obasipati ga pažnjom i slobodom istodobno. U ljubavi uglavnom zanemaruje spoljašnji izgled na račun bitnijih vrednosti. Izabrana supruga ne mora biti lepa, ali svakako dobrog porekla. Ne voli da mu se partnerika usprotivi, pa pažnju i nežnost često zamenjuje strogošću.

Znaju da budu i veliki brbljavci, puni predrasuda i skučenih pogleda.

Ako primetite da je čovek s kojim ste započeli vezu Don Žuan u najgorem smislu te reči, egoista i pomalo varalica, odmah znate šta vam je činiti!

Zavodi gde god stigne, a žene obično pogrešno tumače njegovo ponašanje i smatraju ga ozbiljnim, dok je on zapravo u potrazi za površnom vezom.

Strelčevi nisu naklonjeni braku jer se boje sputavanja sopstvene slobode. Vode život prema vlastitu nahođenju.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Jarac

Ako vam se sviđa neki Jarac, moraćete da budete vrlo oprezni i proveriti s kim vi to imate posla, naravno u nastojanju da pronađete onoga koji je među boljima. Ove su osobe vrlo sposobne da zaštitite partnera, učiniće sve da vas usreće i naprave vam mir u kojem ćete uživati ​​kako danas, tako i sutra. Ako mislite da grade s vama budućnost, Jarac će itekako znati da vodi svoje poslove, ne bi li vam podario lepu kuću i život u izobilju, ali bez megalomanije, sigurno i konkretno. Vredan je radnik, pun entuzijazma i poštuje sebi zadane obaveze i ciljeve.

Sve u svemu, Jarac je grubijan meka srca.

Njegova izbranica mora uvek da se ponaša kao dama. Jarac se nikada neće opredeliti za ženu koja je u društvu bučna ili se provokativno ponaša.

U razdoblju zrelosti, Jarac daje najbolje od sebe. U toj dobi prestaje da gleda na ljubav kao na biološki proces, opušta se i omekšava. To je vreme kada i duhovno i telesno može da deluje zapanjujuće mlađe od svojih vršnjaka.

Niži tipovi su skloni neverstvima, pogotovo ako naiđu na nekoga ko je zgodniji ili mlađi od vas. Možda je u pitanju to što žele da dokazažu da su besprekorni i vitalni i to najverojatnije zbog toga što su Jarčevi naklonjeni mnogim kompleksima. Da bi pobedili svoju nesigurnost, mnogi od njih sebi zadaju vrlo ambiciozne planove na poslu, pa izgore na tome. Tako za vas imaju sve manje vremena, a i za prijatelje i sve ostalo što ne podrazumijeva posao. Kući će se vraćati potišteni, biće kruti i zahtevni prema vama, što sve ukupno ne može da služi kao preporuka za životnog partnera.

Samoživi licemeri i mizantropi koji mrze najpre sebe pa onda ceo svet.

Vodolija

Ako naletite na onu pravu vodoliju, može se slobodno reći da ste izvukli glavnu premiju na lutriji koja se zove ljubav! Imaćete partnera koji je simpatičan, znatiželjan, obrazovan i informisan, uvek originalan i interesantan. Činjenica da poseduje toliko dobrih kvaliteta ogleda se i u fascinantnom broja prijatelja koje ima, a koji s njim dele mnoge njegove interese i borbu u humanitarne svrhe. Bićete ponosni na svog partnera zbog njegovih intelektualnih vrednosti i mašte, ali nikada se nemojte žaliti na ostalo. Uvek je uz vas, topao i nežan i što je najvažnije, vrlo originalan. Ako hoćete da proverite da li je to Vodolija koju treba da voleti ili bežati od njega, pokušajte da testirate koliko je veran.

Najviše će ga privući tajanstvena i neuhvatljiva žena koja će dugo biti u stanju da golica njegovu radoznalost, te će ga redovno privlačiti žene koje je teže osvojiti.

Voli da menjati žene, ali ne varajući ih pritom. Dok je s jednom, on joj do kraja pripada. Kad se napokon odluči na brak, muškarac Vodolija postaje izuzetno veran, maštovit i ljubazan partner koji daje sve od sebe i pruža ženi osećaj da je ona u središtu njegovog sveta.

Najgori predstavnici ovog znaka su apsolutno u stanju da lete od jednog do drugog cveta. Ako ne želite da patite, nemojte da se vezujete ​​za takvu Vodoliju jer ćete na kraju shvatiti da ste se zaljubljivali u površnu, praznu osobu, koju uopšte ne zanimaju vaši stavovi, poteškoće i radosti. Takve osobe će sve učiniti da opravdaju svoju lenjost, intelektualnu sujetu, a sve u svrhu prikrivanja svoje inkompetentnosti.

Nemarna i zaboravna osoba, raspikuća i boem, u krajnjoj liniji klošar, narkoman.

Ribe

Ah, te Ribe! Ima ih zaista izvanrednih, sjajnih, baš kao da su izašle iz bajke! Jeste li nekada sanjali o princu ili princezi iz bajke, koja će doći i povesti vas za ruku? Njihova dobrota i širokogrudnost obogatiće porodični dom. S njima ćete doživljavati trenutke iz ‘1001 noći’, a senzibilnost koju poseduju, daće vam do znanja da ste potpuno shvaćeni do najvećih dubina svoje ličnosti. S njima će vam sve Nove godine biti nezaboravne, svi Božići i Uskrsi, rođendani će biti najsrećniji od svih drugih i to zbog toga što su Ribe vrlo vezane za tradiciju, pa tako nikada neće zaboraviti neki važan datum. Zajedno sa Ribama, imate šanse da upoznate jedan novi, slatki jezik života u dvoje.

Ako mu život podari energičnu i inteligentnu ženu na koju će se emocionalno oslanjati i koja će znati da usmeri njegove izuzetne sposobnosti, može postići izvanredan uspeh u životu.

Osetljiva priroda Riba spontano se otvara prema ljubavi, pa će ovaj muškarac bezgranično voleti svoju suprugu: on će biti sušta nežnost i pažljivost, brinuće o svemu i misliti na sve. On je taj koji će s vrha najvišeg brda ubrati cvet da bi povratio osmeh na licu voljene žene.

Međutim, kao što to obično biva, ima i onih drugih, koji nisu baš sjajni i pogodni za zajednički život. Ako naletite na takvog predstavnika Riba, imaćete posla sa osobom koja će stalno u pesak zakopavati svoje probleme i nedoumice, rasejanost, dezorijentisanost i nekonkretnost. Radi se nadalje o osobama koje su nesposobne da iskombinuju nešto ozbiljno na poslovnom planu jer im je glava uvek u oblacima i na sve zaboravljaju. Moglo bi vam se dogoditi da otkrijete da njihova ljubav nije rezervisana samo za vas, pa ćete tako saznati i koliko su lažljivi.

Nepoduzetna i lakoverna osoba, do kraja nesređena ličnost sklona zavisnostima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro