Pretraži

SAMO ZA BLIZANCE: Otkrijte koliki uticaj na vašu ličnost ima vaš podznak!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Blizanci su spretni, brzi i veoma komunikativni. Uvek izgledaju mlađi nego to jesu, takođe su obično vrlo lepi. Vole sva zanimanja u kojima se koristi komunikacija. Osim ovoga, ličnost svakog Blizanca je određena podznakom, a mi vam otkrivamo kako:

——————– Sponsored ——————–

BLIZANAC-OVAN

Veoma su vredni i spretni, ali često previše žure. Znaju kako da presu svoje reči u delo, ali im nedostaje istrajnost. Veoma su inteligentni, ali mnogo vole da pričaju.

BLIZANAC-BIK

Spolja izgledaju mirno, ali su iznutra veoma nestabilni. Trude se da stvari postave na svoje mesto, ali im jedna stvar teško drži pažnju.

BLIZANAC-BLIZANAC

Znaju kako sa rečima, majstori su u komunikaciji. Potrebno im je malo više stabilnosti kako bi postigli ono što su naumili.

BLIZANAC-RAK

Vole da tračare i ogovaraju, sposobni su za spletke. Trude se da održe balans između otvorenosti i povučenosti, veoma su saosećajni uprkos svemu.BLIZANAC-LAV

Sjajni su u organizaciji i komunikaciji. Znaju kako da dobiju klijente jer odlično deluju na ljude. Imaju veliki autoritet.

BLIZANAC-DEVICA

Vole da analiziraju iako se često zaptljaju u tome. Dobri su za intelektualne poslove. Znaju kako da se izraze.

BLIZANAC-VAGA

Veliki šarmeri u čijem društvu svi uživaju. Skloni su visokom obrazovanju i visokim pozicijama na poslu. Odlične su diplomate i poslovi sa stranim jezicima su savršeni za njih.

BLIZANAC-ŠKORPIJA

Mnogo voli da priča, ali ne i da ostavi to što kaže. Znaju da budu nezgodni, ali ne i opasni. Uživaju u izazovima, bilo da ih daju ili dobijaju.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

BLIZANAC-STRELAC

Na prvi pogled ulivaju poverenje, ljudi ga vole i lako je prihvaćen u društvu, ali će oni brzo pobeći od toga.

BLIZANAC-JARAC

Spolja deluju hladno i kruto, ali prvi utisak najčešće vara. Kada ga bolje upoznate, videćete potpuno drugu osobu. Mogu da budu ozbiljni, ali i veoma neozbiljni, ako uspeju da spoje ove dve strane postaju veoma zanimlivi. Odgovara im rad u uslužnim delatnostima.

BLIZANAC-VODILIJA

Veoma društvene osobe kojima se život vrti oko izlazaka. Stalno su u pokretu i okruženi ljudima.

BLIZANAC-RIBA

Mnogo ličnosti u jednoj, ako uspeju sve da ih usklade mogu da budu odlični psiholozi i analitičari ljudi, ali i pisci koji stavaraju dela sa mnogo različitih likova. Ako ne, potreban im je neko ko će ih voditi kroz život.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro