Pretraži

BELI MESEC U BIKU OD 15. NOVEMBRA ZNAČI SREĆU: Ova pojava donosi posebna dešavanja za 3 znaka!

Izvor:  Sensa.hr
|
Astro
0
planete horoskop astrologija
Foto: Irina Dmitrienko / Alamy / Alamy / Profimedia

Beli Mesec koji je, od aprila ove godine u Ovnu, prelazi u Bika i tamo će se zadržati sedam meseci. Time započinje doba procvata i svetlosti jer ujedno završava period vladavine Crnog Meseca.

Horoskopski gledano, dolaskom Belog Meseca, kako mu se iz naziva može zaključiti, ulazimo u vladavinu svetla.

Problemi povezani s prethodnom sezonom, polako će nestajati, a u središtu pažnje će biti finansije koje se od sredine ovog meseca počinju menjati nabolje.

Naime, ova virtualna tačka povezana je s odnosom Meseca i Zemlje i predstavlja područje najrazvijenije komunikacije između njih dok Zemlja ujedno od Meseca prima i najviše svetlosti. Stoga ne čudi kako nam on ukazuje na promijene i puteve pred nama te nas vodi ka onome što nam je potrebno.

U Biku nam omogućava pomoć pri pronalasku vlastitog uporišta. Usmerava nas prema pravilnom izboru koji će biti temelj za naše dalje akcije i kretanja. Gotovo se oseća to vođstvo koje nam daje osjećaj stabilnosti i zaštite. No, ne treba se njime ograničiti ili se samo prepustiti. Treba početi stvarati i otvarati puteve koji su nam sada jasniji. Ne stagnirati.

Ovaj period uticaće na sve, a ipak, najviše, na sedeća tri znaka.

Ovan

Beli Mesec pomaže u životnim borbama. Aktivnom Ovnu daje pregršt mogućnosti za preuzimanje kontrole i upuštanje u akciju. Ljudi će od ovog znaka tražiti vožstvo i mišljenje, a izrazito će se to odraziti na poslovnu sferu života. Ponekad ćete osetiti pritisak i znak kako se za nešto morate izboriti, ali bićete sasvim sigurni u svoje mogućnosti i čvrsto ćete verovati u ostvarenje zamišljenog. Do 16. juna 2024. finansijski dobitak neće još delovati ostvariv, ali uporne Ovnove, nakon tog perioda očekuju fantastični pomaci i vesti.

Blizanci

Od 15. novembra, Beli Mesec ulazi u vaš sektor podsvesnog. Daje vam priliku za povezivanje sa duhovnim Ja i sagledavanjem sebe. Otvoriće vam kanale za nužno potreban dijalog sa sobom. Vreme je za suočavanje s vlastitim paralizama i strahovima koji nisu realni. Nalaze se isključivo u vašim mislima i koče vas u daljem napretku. Ovaj period nudi vam mogućnost da ih otpustite i prihvatite kako to da ih sami sebi namećete. Primetićete ujedno kako iz vas napokon izlaze potisnute emocije, koje su vas gušile na psiho-fizičkom nivou. Prepustite im se, a zatim i njih odbacite iz sebe. Možda ćete čak otići i na neko putovanje koje će vam pomoći da definišete koje promene morate da sprovedete.

Devica

U vašem slučaju, u ovom periodu Beli Mesec ulazi u sektor putovanja i obrazovanja. Mogli biste sanjati o nekom putovanju za koje verujete kako se ne može ostvariti, ali ne očajavajte. U vašem životu će se pojaviti znak ili osoba ili jednostavno mogućnost koja će vas dopratiti upravo do onoga što vam je silno potrebno i čemu naginju vaše želje. To će vam generalno otvoriti svest i proširiti pogled na vlastito okruženje koje sada više nećete toliko ograničavati. Do 14. juna ispunićete i neke vrlo važne finansije težnje i imati priliku isplativo investirati.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Astro