Pretraži

„TI SI NOVI DŽASTIN BIBER“: Darko uporedio Aleksu sa svetskom zvezdom, pa otkrio da je za njega uradio jednu od najboljih pesama

IDJShow
0
aleksa žikić

Poslednji finalista koji je u ovoj epizodi dobio priliku da predstavi svoju numeru dolazi iz tima Darka Dimitrova, a radi se o Aleksi Žikiću.

Aleksa je prošao kroz dug i ozbiljan put tokom takmičenja, a do sada smo mogli da ga čujemo u različitim žanrovima. U kom muzičkom smeru je krenuo sa svojom novom pesmom imali smo priliku da čujemo i od njega, ali i od Darka, kao i kako su se poklopili u studiju.

aleksa žikić
Foto: IDJTV

„Darko zrači nekom pozitivnom energijom i hitmejker je. Jedan od glavnih razloga zašto sam ja uopšte ovde jeste rad sa Darkom i ta moja prva pesma i spota, tako da sam zahvalan do neba njemu kao prvo. Mogu da se pohvalim da sam ja napisao tekst za pola svoje pesme, u dogovoru sa Pavlom koji je napisao drugu polovinu i našli smo neki zlatan spoj. Darku verujem apsolutno kada je reč o muzici, aranžmanu, svemu“, otkrio je Aleksa.

„Aleksa je neko ko dolazi iz muzičke porodice, njemu sve ide lakše, sve ide brže, sve je efikasnije, to je njegova prednost. On se u studiju oseća kao kod kuće. On je sada nisko na tabeli, ali biće visoko sada sa pesmom. Mislim da njegov uspeh tek dolazi, ima 20 godina, a izgleda kao da ima 15, to je njegova velika sreća“, rekao je njegov mentor.

darko dimitrov
Foto: IDJTV

Kao i svi takmičari do sada, i Aleksa je podelio svoje utiske sa snimanja svog prvog spota i otkrio sve zanimljive detalje.

„Osećaj na setu je bio odličan, zato što sve kamere su uprte u tebe, sve oči su uprte u tebe. Moćan je osećaj, neću da lažem. Stvarno se osećate dobro na tom setu okruženi ljudima, profesionalcima, koji rade za vas, koji su posvećeni samo vama. Neki adrenalin je opet tu bio prisutan. Sve je ispalo bolje nego što sam ja zamišljao u svojoj glavi, a to je teško“, rekla je ova mlada zvezda.

aleksa žikić
Foto: IDJTV

„Ti imaš najmoderniju pesmu od mene. Ti si Džastin Biber, tvoje aspiracije glasa su da osvojiš sve, takva ti je boja, nadam se da si srećan“, poručio mu je Darko.

Pre samog gledanja Aleksinog novog spota, coachevi su se osvrnuli na poslednje mesto na tabeli koje zauzima on, a Darko je istakao da je jednu od najbolji pesama napisao upravo Aleksi.

„Neću da ti predviđam ništa, ako sad ne iskoristiš ovu šansu to će biti do tebe, a znam da ćeš je iskoristiti pošto kada sam te video na snimanju spota, znao sam da si ti novi Džastin Biber Balkana“, rekao je on, a potom smo imali priliku da čujemo novu Aleksinu pesmu koja nosi zanimljiv naziv „Kao da smo pali s Marsa“.

aleksa žikić
Foto: IDJTV

„U šoku sam i dalje, gledao bih ovo do sutra da mogu. Isto bih se zahvalio izvanrednoj ekipi koja je radila na mom spotu. Bilo je previše lepo i opuštena atmosfera raditi sa njima. Za prvi spot, pošto nemam iskustva, prošlo je i bolje nego očekivano“, rekao je Aleksa Žikić.

„Meni se sviđa ovo što malo miriše na 80te. Super mi je to malo retro, pogodili ste sve. Kada je video u pitanju, ja sam prijatno iznenađena, zato što toliko lepo znaš da se ponašaš i tako lepo i muževno si izneo ovo sve. Urbano sve izgleda, ja sam jako zadovoljna, nisam očekivala da ću te čuti u ovakvoj pesmi. Čestitam“, poručila mu je Nataša,a potom je svoj komentar izneo i Relja.

„Spot je izvanredan. Ono gde se nekad zbunjivao kada je bio na sceni, gluma i to da nam donese emociju nekim drugim izrazima i ekspresijama to je sad uspeo. Kad ga gledam imam osećaj da mu je ne znam koji spot u životu, tako da sve čestitke stvarno.“

„Kao da smo pali s Marsa“ Alekse Žikića možete preslušati na IDJVideos.TV Jutjub kanalu, kao i na svim striming platformama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow