Pretraži

„DRHTIM KAO NA AUDICIJI“: Zona podelila peh sa snimanja spota, Relja nije mogao da sakrije uzbuđenje povodom njene nove pesme

IDJShow
0
zona
Foto: IDJTV

Sledeća takmičarka koja je na velikom IDJ stejdžu predstavila svoju novu pesmu i spot pripada Reljinom timu, a radi se o Tijani Trivić, koja nastupa pod imenom Zona!

Kao i kod prethodnih finalista, najpre smo imali priliku da gledamo kako je tekao proces stvaranja Zonine pesme, kao i koje utiske je imao njen coach Relja kada je prvi put čuo njenu numeru.

„Kada je meni stigao demo, koji je u tom trenutku pevao Ivke, ja sam bio u šoku jer je nekako neočekivano, a neočekivano dobro“, rekao je on.

zona
Foto: IDJTV

„Pesma je jako brza, jako je moćna, potpuno je u mom fazonu i meni je jako drago jer ne znam koliko bih se ja samostalno usudila da se uhvatim u koštac sa ovakvom pesmom. Prvi put kada sam čula aranžman, ja sam se uhvatila za glavu i rekla samo ‘Da li je moguće da ste mi napravili drum&bass bit“. Relja i njegov tim, ne znam, ja sam stvarno počastvovana pre svega što radim sa njima, jako sam zahvalna, toliko su se trudili i da me razumeju, ali i da me u isto vreme usmere. Sa njima sam se osećala nekako sigurno, zaštićeno, bukvalno voljeno“, otkrila je Zona.

zona
Foto: IDJTV

Zatim smo imali priliku da vidimo kakva je bila atmosfera na snimanju njenog spota, kao i da nije sve proteklo glatko kako je očekivala.

„Svašta sam nešto očekivala i sve što se dogodilo je neverovatno prevazišlo moja očekivanja. Potpuno su mi utrnule noge od štikli koje sam nosila i kažem ja njima, ajde molim vas ljudi da skinemo štikle, svakako se ne vide ispod ovih pantalona, a ja sam lagodnija u patikama. Kako sam obula patike, nije prošlo pet minuta, mi snimamo, ja tu nešto skačem i samo mi jedna noga odlazi ispod druge noge i potpuno sam legla, legla na patos“, ispričala je mlada takmičarka.

zona
Foto: IDJTV

Na IDJ stejdžu, Zona je sa Džordžijem prokomentarisala svoje učešće u vodećem, regionalnom muzičkom takmičenju, kao i put koji je prošla.

„Generalno, mislim da je moj put bio kroz show bio jako iskren i istinit. Mislim da sam pokazala čitav proces kroz koji sam prošle, iskrene i istinite uspone i padove i sve što sam naučila kroz ovaj show. Moja neka prvobitna želja je bila da se okružim profesionalnim ljudima koji će znati kako da mi pomognu i mislim da mi se taj san definitivno ostvario“, priznala je ona.

Potom je njen mentor, Relja, otkrio kako je nastala Zonina pesma.

„I u prvoj i u drugoj sezoni princip je takav da se prvo upozna osoba i onda da se po osobi pravi pesma. Zona je možda jedna od najautentičnijih i najspecifičnijih osoba i onda je verovatno inspiracija za pesmu otišla tako daleko. Ja sam imao taj demo kod kuće, dok nije legao tekst i od svih pesama koje su rađene znam da je za ovu bilo najteže da nabodu tekst. Kada mi je stigao tekst u 2 i nešto ujutru, ja sam bio u fazonu ovo je toliko sveže, ja sam kao i ona bio u fazonu daj ovo sutra da izađe. Celim procesom sam zadovoljan, ja sam osetio nešto kad sam je video i zaista sam želeo da bude sa mnom, kod mene u timu i nijednog trenutka nisam zažalio.“

Nakon što je čula utiske coacheva o njoj i načinu na koji se pokazala u takmičenju, Zona je najavila svoj prvi spot i pesmu pod nazivom „Opasna zona“.

zona
Foto: IDJTV

„Presrećna sam, opet drhtim kao na audiciji. Vau, vau, vau“, bili su njeni utisci nakon odgledanog spota.

„Ovo što smo dobili ovom pesmom i poslednjim nastupom je nadgradnja, nadgradnja, nadgradnja i mislim da se konačno nazire Zonin put. Mislim da je i suština da pokažemo da nismo samo jedno i da ona kada je oslobodila tu svoju drugu stranu i bila u redu sa tim da pokaže i svoju ženstvenost i svoju senzualnost, da su sve te emocije i osećanja potpuno u redu“, rekao je Relja.

„Ja sam još uvek pod utiskom, i pesme, kao i spota. Ti izgledaš i zvučiš kao svetska zvezda. Kao što je rekao Relja, sveža si mi, sveža si u zvuku, tekst se vidi da je za tebe. Zato je jako važno da producenti rade namenski za izvođača, to je privilegija koju imate sada i to je lepo što se koristi. Jedva čekam da čujem reakciju publike jer je ona ipak najvažnija“, poručila joj je Nataša.

„Moram da napravim paralelu. Na zadnjem nastupu si bila toliko dobra, pronašla si se, bila si originalna, sad si još više. Da mogu, dao bih ti opet 12, jer imaš svoj posebnost, ne samo kao izvođač, ja te vidim kao kompletnu ličnost. Mislim da tvoje tek sledi, jer ti pokazuješ da samo otvaraš neka vrata tako da samo tako nastavi. Ti si u pravoj zoni, tvojoj zoni i ostani tamo“, rekao joj je Darko.

Zoninu novu pesmu simboličnog naziva „Opasna zona“ poslušajte putem linka ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow