Pretraži

„NEMAM DLAKE NA JEZIKU“: Lejla otkrila nepoznate detalje o sebi, pa nastupom oduševila žiri

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Peta takmičarka za večeras je Lejla Burazerović.

Lejla je za početak pred našom kamerom govorila o sebi, otkrivši kakav članak bi kao novinarka napisala o sebi.

Po zanimanju sam novinarka i kada bi trebalo da napišem članak o sebi, napisala bih „Pogledajte kako dobro peva ova devojka!“ – kroz osmeh je priznala Lejla, a potom otkrila nešto više o svojim osobinama.

– Lejla je devojka koja je jako šašava i budalasta, nemam dlake na jeziku, volim da kažem sve što mi je na umu. Došla sam ovde da budem ja, rekla sam sve što mi je u glavi pa vi vidite šta ćete raditi sa tim – rekla je Lejla kroz osmeh.

Foto: IDJTV

Lejla je potom na velikom stejdžu otpevala miks od tri numere koje je odabrala za večeras, a ubrzo su usledili komentari coacheva.

  • Ti pevaš fantastično, obožavam vokale kao što je tvoj. Možda ti bolje leže balade, ali sada si pokazala nešto što nisam znao da imaš. I scenski nastup je bio dobar, samo tako nastavi – rekao je Darko.

– Deluješ mi kao predivna osoba, deluješ mi umereno i skromno. Skromnost je lepa osobina, ali nemoj da budeš skromna na sceni. Budi manje skromna na sceni nego što si privatno i više veruj u svoje mogućnosti – rekao je Relja.

– Meni si se jako dopala večeras. Ovo je najveći pomak kada si ti u pitanju, podjednako se dobro snalaziš i na ovom tlu – rekla je Nataša.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow