Pretraži

„PRIJAVILI SU SE VRHUNSKI PEVAČI“: IDJ coach-evi na teškom zadatku, sabrali utiske, pa doneli važne odluke

IDJShow
0

Sada kada su svi takmičari prošli kroz radionicu i u studijima pokazali Nataši, Relji i Darku njihove sposobnosti, na našim IDJ coach-evima je da donesu tešku odluku.

Prvi je sa Natašom i Darkom svoje utiske podelio Relja.

„Meni je danas bilo baš zanimljivo. Neki su me baš oduševili i drago mi je da su neki koji su me baš oduševili kod mene, neke koji su me baš oduševili će biti kod Darka i to mi je takođe drago. Tek sam danas postao svestan koliko dobrih kandidata ima, što ti kažeš, možda svetski nivo“, rekao je on, a potom se i Darko nadovezao zadivljen količinom talenata koji su se prijavili ove godine.

„Da li su ovo nova generacija ili su videli od prošle godine uspeh IDJShow-a i sad su se ohrabrili i prijavili baš vrhunski pevači“, dok su Natašinu pažnju privukle pojedine devojke koje nisu u potpunosti ispunile njena očekivanja.

„Moram da priznam par devojaka mi je bilo tanko danas. Bile su mi slabiji utisak nego na audiciji. Meni je moja situacija danas bila jasna“.

I Nataša i Darko i Relja su se složili da im predstoji težak posao, te da će nekom morati da saopšte ne toliko lepe vesti.

Šta su IDJ coach-evi odlučili ispratite u novoj epizodi takmičenja putem linka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow