Pretraži

„OSTAVI JAGODICU NA VRHU“: Nataša takmičarki priznala da je vanserijski talenat, pa joj dala savet najboljeg producenta na svetu

IDJShow
0

Đana Smajo je u prošloj epizodi u kojoj je fokus bio na razgovorima sa coach-evima, imala emotivan momenat sa Natašom Bekvalac.

Ona je sa Natašom podelila kroz šta je u toku svog odrastanja, što je i nju i našu popularnu pevačicu dovelo do suza.

Sada se ponovo našla ispred Nataše kako bi joj ovog puta pokazala svoj talenat za muziku. Đana je odlučila da se predstavi autorskom pesmom, za koju je radila i muziku i tekst.

Đana je za naše kamere istakla kako bi volela da se nađe u Natašinom timu iz više razloga.

„Iskreno, volela bih da se nađem u Natašinom timu. Smatram da ona može da me izvede na pravi put, mislim da je uvek dobro kada jedan žena daje drugoj ženi savete i najsigurnija sam u tom smislu. Jako se divim Nataši generalno, tako da bi mi bila velika čast da mi ona bude mentor“, rekla je ona.

Nakon njene izvedbe, Nataša joj je oduševljeno otkrila šta vidi u njoj, ali joj i udelila savet zlata vredan.

„Pevaš vanserijski, ali nemoj da prepevavaš, nekada je manje više. Znači ne moraš da gubiš melodiju da pokažeš sve, polako. Pesma je dovoljno duga da pokažeš sve svoje kvalitete. Za moj ukus ne moraš stalno ukrase, ne moraš stalno improvizaciju, ostavi jagodicu da bude na vrhu, nemoj tvoju tortu natrpavati jagodama“, rekla joj je pevačica, a njen saradnik se nadovezao i otkrio čiji je ovaj savet.

„Ovaj savet koji ti je Nataša sad dala to je bukvalno do poslednjeg slova je savet najboljeg pop producenta muzike na svetu, Maksa Martina“.

„Bojim se da ne pregoriš i onda se izgubi poenta“, dodala je Nataša.

Foto: IDJTV

Ispratite petu epizodu IDJShow-a putem našeg Jutjub kanala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow