Pretraži

„PONOSNA SAM NA OVU CURICU“: Đana pokazala kako je izgledala u detinjstvu, otkrila i da li je oduvek želela da se bavi pevanjem

IDJShow
0
Đana Smajo
Screenshot: Instagram/dana_smajo

Finalistkinja druge sezone IDJShow-a Đana Smajo oduševila je sve objavom na Instagramu.

Đana važi za jednu od favorita u takmičenju, što dokazuju i pojedinačni videi njenih nastupa koji na Jutjubu zauzimaju visoke pozicije u trendingu, a poznato je i da se ona trenutno nalazi i na prvom mestu, pa na IDJShow tabeli ima 110 poena.

Ono što privlači veliku pažnju publike je i njen odnos sa učesnikom Tomom Milovanovićem. Iako se redovno snimaju zajedno za društvene mreže i mnogi su ubeđeni da između njih postoji nešto više, oni su u više navrata isticali da su samo prijatelji.

Učesnica je sada odgovarala na pitanja fanova na Instagramu, a ono što je njene pratioce zanimalo su i njena mišljenja o ostalim kandidatima, ali i kada je počela da se bavi muzikom i šta je želela da bude kad poraste.

Đana Smajo
Screenshot: Instagram/dana_smajo
  • Oduvek sam sanjala da se bavim pevanjem i baš sam ponosna na ovu malu curicu – napisala je Đana uz svoj snimak iz detinjstva.

Video nje iz tog perioda privukao je veliku pažnju, a iako je tada imala kraću kosu i šiške mnogi su se složili da je oduvek imala prepoznatljiv osmeh i da se još tada videlo da će izrasti u pravu lepoticu.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow