Pretraži

„NE MOGU DA SPAVAM“: Toma progovorio o RIVALSTVU sa Đanom, pa priznao da jednu stvar nije očekivao (VIDEO)

IDJShow
0
đana smajo, toma milovanović
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Duet Tome Milovanovića i Đane Smajo iz devete epizode IDJShow-a, ne prestaje da obara rekorde.

Zadatak za finaliste u prošloj epizodi su bili dueti, a jedan od parova su bili upravo Toma i Đana, koji su izveli pesmu „Pola Sunca“, Marije Šerifović i Matije Cveka. Za samo dva dana njihovo izvođenje ove pesme broji preko 200 hiljada pregleda i zauzima 10 mesto u trendingu.

Ono što je mnogima zanimljivo i o čemu se spekuliše i kada se kamere ugase jeste privatni odnos ova dva takmičara. Od samog početka takmičenja između njih je postojala vidna bliskost, te su oni svojim zajedničkim snimcima i slikama pokrenuli brojne spekulacije.

Fanovi su apsolutno ubeđeni da se između njih dešava nešto više od prijateljstva, a oni su sada svojim emotivnim nastupom dali još više povoda ovim spekulacijama.

Međutim, ono što je interesantno jeste da se Đana i Toma trenutno nalaze na dve vodeće pozicije u takmičenju. Naime, kandidati iz epizode u epizodu dobijaju ocene žirija, koje sačinjavanju ukupno 40% njihove ocene u takmičenju, dok lajkovanje, šerovanje i strimovanje njihovih nastupa od strane publike nosi 60%. Na osnovu ove tabele, Đana se nalazi na prvom mestu sa 110 glasova, dok se Toma nalazi na drugom sa 101 glasom.

Zbog ovoga mnogi su pomislili da će doći do razdvajanja para zbog rivalstva, a Toma je sada za kamere IDJTV-a najpre prokomentarisao nastup i visoke ocene žirija.

„Pa iskreno, stvarno nisam očekivao. Kao što sam rekao, toliko smo se trudili, toliko smo radili na ovom nastupu da mi je ovo primer kako se trud stvarno najviše isplati. Prezadovoljan sam i ovo će mi biti samo motivacija da budem što bolji“, rekao je on, a potom se osvrnuo na to da li postoji rivalstvo, kao i da li Đanu gleda kao konkurenciju.

„Evo ja ne mogu da spavam (smeh). Naravno da ne, i ona i ja smo i te kako svesni da to sad baš ništa ne znači, da je mnogo bitnije ono što ćemo uraditi posle takmičenja, tako da stvarno nema rivalstva, bar ne između nas, kod drugih ne znam kako je.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow