Pretraži

TV Nova sinoć ubedljivo najgledanija televizija tokom IDJShow-a!

IDJShow
1
Foto: IDJ

Šesta epizoda vodećeg digitalnog regionalnog muzičkog takmičenja IDJShow, emitovana sinoć na TV Nova, donela je brojna iznenađenja za takmičare, ali i za gledaoce koji su u ogromnom broju pratili emisiju na malim ekranima.

Tako je TV Nova bila ubedljivo najgledanija televizija u periodu od 22:30h do 01:45h sa šerom 11,91%, prema podacima TV Beat-a!

Osim je zabeležen rekord gledanosti ove sezone IDJShow-a, kako na televiziji tako i na YouTube-u koji beleži 11.350 ljudi koji su pratili lajv prenos. Nakon 12h, epizoda broji više od 75.000 pregleda. Instagram broji 103.700 pregleda, a TikTok 978.300. Hashtag #IDJShow na TikTok-u ima neverovatnih 256,4 miliona pregleda, #IDJShow2023 dva miliona, a #IDJShowSeason2 566.000 pregleda.

Brojke dokazuju da je ovo bila ubedljivo najuzbudljivija epizoda do sada, a jedno od najvećih iznenađenja bio je novi voditelj – Džordži, koji se pridružio Danici Nikolić. Naime, otkako je najavljen početak emitovanja druge sezone IDJShow-a mnoge gledaoce zanimalo je ko će se sa Danicom ovog puta naći na velikom stejdžu u ulozi voditelja. Džordži je ovom prilikom i posavetovato takmičare: „Jedini savet koji imam da im dam je da budu ono što jesu i da pevaju svoje pesme iz srca, a ako su tuđe pesme, nek ih preuzmu, nek budu ono što jesu!“

Pred kraj emisije došao je trenutak koji su svi u studiju iščekivali – biranje kandidata koji prolaze u narednu fazu takmičenja. IDJCoach-evi Nataša Bekvalac, Relja Popović i Darko Dimitrov najpre su odabrali po dva kandidata koji prolaze dalje. Međutim, kada je došlo vreme da izaberu još toliko takmičara, kako bi ih u sledećem krugu bilo ukupno 12, stiglo je neočekivana poruka IDJ produkcije.

– U vašim timovima je trenutno po dvoje, ukupno šestoro. Kao što znate, za trku talenata je potrebno 12. Međutim, preostalih šestoro takmičara će se pridružiti sledeće nedelje. Učesnici imaju novu šansu da se takmiče u trci talenata naredne nedelje. Žiri će imati još jednu priliku da izabere svoje favorite – objasnila je voditeljka Danica Nikolić.

Još jedno novo pravilo koje je uvedeno je i to da će u narednoj epizodi IDJCoach-evi u svoj tim moći da pozovu bilo kog takmičara, nezavisno od toga ko je bio njihov coach do tog trenutka.

Jedno je sigurno – pred članovima žirija je nikad teži zadatak, ali kako su istakli, sigurni su da kandidati idu ka tome da postanu velike zvezde.

Ne propustite jesen na Novoj i novu sezonu najpopularnijeg talent show-a svake nedelje u 22:30h na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow