Pretraži

POČELA JE 9. EPIZODA IDJSHOWA: Kandidati dobili PRVE glasove publike, a evo šta gledaoce očekuje večeras!

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Za naših 12 finalista trka talenata postaje sve brža, a nakon prošlonedeljnih Medley-a, u novoj epizodi IDJShow-a takmičari će se coachevima ponovo prikazati u nešto drugačijem svetlu.

Ovog puta na red su došle kolaboracije, što znači da će 12 kandidata tokom večerašnjih nastupa u parovima izvesti duetske pesme.

Osim toga, večeras će se sa prošlonedeljnim glasovima coacheva dodati i glasovi publike, dok će članovi žirija i ove nedelje takmičarima nakon svih nastupa dati svoje bodove.

Foto: IDJTV

Podsećamo, od prošle nedelje otvoreni su kanali društvenih mreža, tako da glasovi publike (lajkovi, šerovi i strimovi) mogu potpuno preokrenuti raspored takmičara u top 12 listi.

Coachevi su zauzeli svoje pozicije, a potom priznali da li su ispratili reakcije na nastupe kandidata na društvenim mrežama.

– Ja njih pratim više sada nego sebe, to mi je zanimljivije – priznao je Relja.

Foto: IDJTV

– Počinjem da analiziram kakve pesme da im uradim, svaki njihov nastup mi je inspiracija. Nadam se da će me i večeras inspirisati da im napravim nešto dobro – rekao je Darko.

– Nestrpljiva sam da vidim kandidate, više sam se fokusirala na nastupe i na ono što sledi, nego na društvene mreže, ali ću se malo pozabaviti i time. Kad su društvene mreže u pitanju, veoma sam neaktivna, moram malo da se angažujem – iskrena je bila Nataša.

Foto: IDJTV

Budući da glasanje publike na društvenim mrežama ima ključnu ulogu u biranju pobednika, voditelji Danica i Džordži nakon razgovora sa coachevima otkrili su kakvo je stanje na tabeli nakon glasova publike.

Bodovi su u rasponu od 4 do maksimalnih 48, a publika je glasala na sledeći način:

Đia 4 poena

Sanja 8 poena

Lejla 12 poena

Edi 16 poena

Aleksa 20 poena

Kosta 24 poena

Valentina 28 poena

Barbara 32 poena

Zona 36 poena

Toma 40 poena

Sara 44 poena

Đana 48 poena

Nakon sabiranja bodova publike sa prošlonedeljnim bodovima coacheva, stanje na tabeli je sledeće:

Foto: IDJTV

Najnoviju epizodu IDJShow-a možete pratiti live na našem Jutjub kanalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow