Pretraži

„POSTAVILI SMO STANDARDE“: Danica Nikolić i Džordži o uspehu IDJShow-a, otkrili kako funkcionišu kao tim

News
0
danica nikolić, džordži
Foto: Milena Popović

Ovog vikenda očekuje nas sedma epizoda vodećeg regionalnog muzičkog takmičenja IDJShow-a, odnosno druga na glavnom stejdžu.

U prošloj epizodi smo imali priliku da vidimo 18 najboljih takmičara, od kojih je 6 osiguralo sebi prolaz u Top 12, dok će se u sledećoj epizodi preostalih 12 takmičara boriti za svoje mesto.

I ove sezone u ulozi voditeljke imamo priliku da vidimo dobro poznato IDJTV lice, Danicu Nikolić, a u prošloj epizodi gledaocima je bio predstavljen njen partner o kom se dugo spekulisalo, a radi se o učesniku prve sezone IDJShow-a Đorđu Ćulafiću, koji se predstavlja umetničkim imenom Džordži.

Njih dvoje su juče gostovali u emisiji „Među nama“ na Novoj, a Danica je otkrila tajnu uspeha ovog takmičenja, s obzirom na to da je već nedeljama u vrhu gledanosti na televiziji.

„Jako dugo je bio tražen ovakav projekat na našim prostorima, koji će biti upućen najviše toj nekoj mlađoj generaciji koja prati IDJTV i prošle godine smo nekako postavili standarde, a sada smo podigli tu lestvicu i zaista je sve na nekom većem nivou i mislim da smo to sve dobro uradili. Mislim da je publika sve dobro prihvatila“, rekla je ona.

S obzirom na to da je Džordži bio učesnik prošle sezone, on je otkrio šta mu je ovo takmičenje donelo.

„IDJ je meni omogućio da za neko kratko vreme tim takmičenjem, koje ne postoji na Balkanu, da se tako nešto desi gde te publika na neki način odmah prihvati čim je krenulo takmičenje. Ljudima rastu brojku, i pratioci i potražnja i slušanje, meni to nije bilo jasno kao koncept, da to može da se desi ovde na našim prostorima“, rekao je on.

Džordži se ove godine našao u ulozi voditelja, te je sada priznao kako gleda na ovaj zadatak, kao i ko mu je bio najviše od pomoći.

„Danica me je lepo sprovela kroz ceo proces. Pozvali su me da budem voditelj, a ja volim da se nađem u situacijama u kojima nisam bio. Zanimljvo je ponovo biti na bini, sada u ulozi voditelja“, rekao je on, a potom se i Danica nadovezala.

„Džordži se odlično snašao u ulozi voditelja, imali smo pripreme“, ispričala je mlada voditeljka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News