Pretraži

POČELA JE 5. EPIZODA IDJSHOW-A: Takmičari spremni za WORKSHOP, evo šta ih očekuje ovog puta!

IDJShow
0
IDJSHOW
Foto: IDJTV

U prethodnoj epizodi IDJShow-a imali smo priliku da vidimo takmičare u nešto drugačijem svetlu, kada su se kroz pojedinačne razgovore bolje upoznali sa Coach-evima, nakon čega je njih dvanaestoro napustilo takmičenje.

Ovog puta 24 takmičara će u studiju Coach-evima još jednom pokazati svoj talenat, na osnovu čega će žiri na kraju epizode doneti odluku o tome kojih šestoro će u ovoj fazi završiti takmičenje.

Detalje o ovoj fazi takmičenja učesnicima je predstavila voditeljka Danica Nikolić:

Danas ćete zakoračiti u muzički studio, gde će Coach-evi proceniti vaše vokalne sposobosti. Bićete podeljeni u tri grupe, a svaka grupa će biti sa po jednim Coach-em. Cilj ovog Workshopa je da Darko, Nataša i Relja istraže vaš raspon vokala i vašu sposobnost snalaženja u studijskoj atmosferi i pokušaju da otkriju muzički stil koji vama najviše leži. Ova radionica je presudna za otključavanje vašeg pravog potencijala i imaće važnu ulogu u daljoj fazi takmičenja – rekla je Danica, a potom dodala:

– Imajte na umu da je IDJShow jedino takmičenje gde ukoliko se plasirate u finalnih 12, dobijate i pesmu i spot – rekla je Danica, a potom poželela sreću kandidatima koji su se odmah potom uputili ka studijima.

Live prenos nove epizode IDJShow-a možete pratiti putem linka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow