Pretraži

NOVI REKORD gledanosti IDJShow-a na TV Nova!

IDJShow
0
Foto: Milena Popović

Najnovija epizoda druge sezone IDJShow-a oborila je dosadašnje rekorde gledanosti, saopšteno je iz TV Nova.

Publika je željno iščekivala da premijerno čuje autorske pesme i pogleda spotove prvih šestoro finalista najpopularnije trke talenata, zbog čega je TV Nova u nedelju dostigla rekordni šer kada je u pitanju IDJShow – 13,55% prema podacima TV Beata, i pozicionirala se na mesto druge najgledanije televizije u Srbiji u terminu od 22:30h do 2h.

Trinaesta po redu epizoda oborila je rekord gledanosti i na YouTubeu, sa 37.200 gledalaca tokom lajv prenosa emisije. Epizoda trenutno broji 293.000 pregleda, a ušla je i u trending u celom regionu, baš kao i spotovi svih šestoro takmičara koji su u pomenutoj epizodi premijerno predstavili svoje numere.

Foto: Milena Popović

Sara, Đana, Đia, Barbara, Zona i Aleksa su prva šestorka koja je predstavila svoje autorske radove i izazvala lavinu pozitivnih komentara na svim društvenim mrežama. Osim predstavljanja svojih pesama i spotova IDJCoachevima i publici, podsetili su se i svog razvojnog puta, rada, napretka i izazova u IDJShowu.

Popularnost takmičara na društvenim mrežama ponovo je dovela do povećanja vrednosti glavne nagrade IDJCoin, i ova virtuelna valuta sada vredi skoro 93.000 evra.

Odluka o tome ko će biti pobednik druge sezone IDJShow-a je samo u rukama publike, pa ne zaboravite da slušate, lajkujete i komentarišete pesme svojih favorita.

U narednoj epizodi premijerno ćemo videti autorske radove preostalih šestoro finalista i zato budite uz TV Nova u nedelju u 22:30h.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Celu epizodu „Music Video #1“ možete pogledati u nastavku: 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow