Pretraži

„NIKO NIJE MOGAO DA SANJA O OVOME“: Coach-evi sabrali utiske, Relja se prisetio nastanka IDJShow-a

IDJShow
0
IDJSHOW

Nakon poslednjeg nastupa, svi finalisti izašli su na stejdž, a IDCoach-evi sabrali su utiske.

Nataša Bekvalac priznala je da ima tremu pred proglašenja bodovanja publike.

  • Nisam uzbuđena, imam tremu. Ovde se sve menja iz minuta u minut. Volela bih da ja pobedim, tj. neko do moje dece. Naravno, publika to odlučuje – rekla je ona kroz smeh.

Relja je dodao da je tužan što se takmičenje završava večeras.

  • Nemam tremu, izuzetno sam ponosan na njih. Malo sam i tužan što se ovo završava, ali kada gledam njih 12 i kad se setim kakvi su bili na početku, iako su talentovani, svi su napredovali. Svi su spremni za scenu i uradili su važne stvari. Postavili su temelj za svoju karijeru. Biće mi čudno da ih ne gledam svaki dan, ali svaka lepa stvar ima kraj. Hvala im na svemu što su nam doneli, mnogo smo naučili od njih – rekao je Relja, a potom objasnio koliko je značajno i teško napraviti jedan ovakav projekat kao IDJShow.
Relja Popović
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV
  • Ono što naravno za kraj moram da kažem je da, iako sad imam svoju kuću – Made in Blkn,  ja svoju prvu kuću i koju osećam svoju je IDJ. Moram da pohvalim i da izrazim ogromno zadovoljstvo što sam deo ovog projekta. Ovo je sve krenulo od nekolicine nas koji smo sanjali da pravimo muziku, spotove i niko nije mogao ni da pretpostavi da će se sve ovo desiti. Andrej, Jovana i Đole su uradili krvav posao i izborili su se lavovski. Veliki je posao da se ni iz čega napravi najveći šou na ovim prostorima. Ništa ni blizu ne postoiji na Balkanu, to je činjenica, o tome govore brojke, gledanost, publici će, siguran sam, faliti naredne nedelje da gledaju ove ljude. Ljudi, moraćemo svi zajedno da se iscimamo da sledeća sezona bude još luđa, ako je to uopšte moguće, Ponosan sam na sve i mislim da je svo ovo vreme vredelo. Puno mi je srce – emotivnim rečima se obratio IDJCoach.

Za kraj, obratio se i Drako Dimitrov, koji je sumirao svoje utiske.

Darko Dimitrov
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV
  • I srećan sam i tužan što je kraj. IDJShow je prerastao u najveći balkanski projekat, koji je dao novi život mladim ljudima. To je nešto što je najteže da dobiješ, ovo je jedini šou koji daje pravu, drugarsku ruku. Drago mi je što sam deo projekta, fantastičan je tim. Svi su nas trpeli, svi su nas trpeli, nekad smo i mi kao žiri bili nezgodni. Zahvalan sam, Nataša je, kao novi član, bila fantastična, Relja i ja smo se zbližili još više. Ovo što se sada dešava je jedna velika radost. Mi nećemo prestati, nastavićemo da radimo sa finalistima. Sad ću da pokvarim šou i otkriću pobednika- iznenadio je Darko i dodao:

  • Moram to da uradim. Pobednik je…Pa svi ste pobednici – našalio se on.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow