Pretraži

„NIKAD NISAM BILA ZALJUBLJENA“: Valentina pogovorila o ljubavi, pa priznala kome duguje najveću zahvalnost u životu

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Valentina Nikolić druga je po redu takmičarka koja se pojavila na stejdžu.

Pre svog nastupa, Valentina je pred kamerom govorila o svom detinjstvu, priznavši da svojim roditeljima duguje zahvalnost za sve ono što je ona danas.

– Kao dete sam bila jako razdragana, ali nisam bila nemirna. Odmalena sam učena da moram da imam dobre ocene, zahvalna sam što su me tako vaspitali, jer bez njih ne bih postala ovakva osoba i ovakav čovek – rekla je Valentina, a potom progovorila i o zaljubljivanju.

Foto: IDJTV

Nikad nisam bila baš zaljubljena. Imam neki osećaj da će, kada mi se to desi, biti baš zeznuto – rekla je Valentina kroz osmeh.

– Sve što radim, radim da bih bila srećna, a trenutno me najsrećnijom čini to što sam ovde – zaključila je Valentina, a potom izašla na scenu gde je pred coachevima i publikom izvela svoj miks pesama koji su činile tri numere.

Nakon njenog nastupa usledili su i komentari članova žirija, a Relja je na samom početku iskoristio priliku da Valentini čestita rođendan, a potom su se čestitkama pridružili i ostali coachevi.

Foto: IDJTV

– Ja sam prezadovoljna, uživala sam. Vidi se da si bila lagana sve vreme, a tu energiju si prenela i na nas. Ne znam šta da ti kažem kao zamerku, jer je nemam – istakla je Nataša.

– Bila si savršena, izgledaš kao da si se rodila na sceni – zaključio je Relja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow