Pretraži

„ČOVEK JE NEVEROVATAN“: Edi oduševio coach-eve glasom, ali jednu stvar su mu zamerili

IDJShow
0
Edi Hadžiahmetović
Foto: IDJTV

Sledeći koji je izašao na veliki stejdž je momak kojeg je Darko Dimitrov nazvao izvrsnim producentom, a reč je o Ediju Hadžiahmetoviću.

Mladi takmičar se IDJCoachevima ovog puta predstavio numerom „Nesanica“ ali u nešto modernijem stilu.

Relja je sve vreme pevao i igrao dok je Edi nastupao, a nakon završene izvedbe istakao je da se odlično zabavio:

  • Ludilo je bilo, zabavio sam se. Čovek je neverovatan, baš dobro pevaš. Baš sam uživao, sve mi je bilo dobro. Doneo si svoj fazon, dril, ali nešto ti fali. Opusti telo, kreći se na sceni, meni je ludilo kad zatvorim oči, ali kad ih otvorim voleo bih da vidim višepokreta. Vežbaj to, ali strava si

Nataša je potom istakla da je jako ponosna što je Edi deo njenog tima, međutim, priznala je da joj se ova izvedba nije dopala:

Nataša Bekvalac Darko Dimitrov
Foto: IDJTV
  • Odavno nisam čula boljeg pevača. Ali tvoj aranžman za ovu pesmu nije bio dobar. To te je sputalo. Znam šta si ti hteo da postigneš, ali je onda morao drugačije da bude. Trebalo je da se posavetuješ sa nekim – poručila je ona.

Sa njom se složio i Darko Dimitrov, a s obzirom na to da je on naš čuveni producent mladom kandidatu ukazao je na pojedine stvari koje su mu zasmetale:

  • Meni ovo nije dobro. Glas fantastičan, ali nije spojeno kako treba. Treba da daš nešto tvoje i da Nesanicu uklopiš u to. To je kao da staviš neki bit koji nema veze sa tom pesmom. Hoću da pokažeš ono što sam čuo u studiju, tvoj neki potpis – naveo je Dimitrov.

Za kraj, Nataša je još jednom obrazložila svoj stav.

  • Ovo ti govorimo jer mislimo dati možeš da budeš iznad svega. Baviš se produkcijom, ali se oseća da ti fali iskustva. Niko nije dobar u svemu, posavetuj se sa nekim. Nije opravdanje da nisi imao vremena. Jedva čekam da krenemo zajedno da radimo, ja ću uživati u tome – zakjljučila je Bekvalčeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow