Pretraži

„MOJ OTAC JE IZNENADA OTIŠAO SA OVOG SVETA“: Kosta Radovanović iskreno o najbolnijim trenucima u životu

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Kosta Radovanović je treći učesnik koji se ove večeri predstavio IDJCoachevima.

Kosta je na samom početku pred našom kamerom govorio o svom životu, a tom prilikom istakao je da je vrlo emotivan, ali da je u određenim situacijama potrebno da sakrije emocije.

  • Ne skrivam emocije u životu, ali kad se nalazite u ovakvoj situaciji gde se prati svaki vaš korak, onda nešto i mora da se obuzda. Neću da me ljudi tako brzo otkriju, treba sve da ide postepeno. Emotivan sam zaista i ceo svoj život gledam kroz emociju, sve zavisi ko šta probudi u meni.

Kosta je ovom prilikom progovorio i o svom detinjstvu.

– Kao dete sam bio jako nestašan, ali jako sladak dečko! – rekao je Kosta kroz osmeh, a potom progovorio o svojoj porodici i najbolnijoj temi:

– Mi smo avanturistička porodica koja mnogo voli da putuje, gde smo prikupljali sve naše uspomene. 2019. sve se promenilo odlaskom jednog člana. Moj otac je iznenada otišao sa ovog sveta, a to je ostavilo veliki šok u meni. Želim da mi se sa onog sveta smeši i kaže „svaka čast, uspeo si u onome što želiš“.

Foto: IDJTV

Kosta je potom izašao na scenu i otpevao svoj miks od tri pesme, nakon čega su usledili komentari coacheva.

– Konačno smo dobili drugo lice Koste. Zadovoljan sam kako izgledaš, drugačije se ponašaš, vidi se da nisi samo dobar dečko, nego ima i mangupa u tebi. Pevanje je bilo dobro, meni je ovo do sad tvoj najbolji nastup – rekao je Relja, a Nataša se složila sa njegovim komentarom, dok je Darko dodao da je očigledan njegov veliki napredak.

– Kod njega vidim najveći napredak. Ostavio si emociju, posvetio si se i scenskom nastupu – rekao je Darko, nakon čega je Relja otkrio detalj koji je oduševio sve.

– Pre dva dana ti je u Made in BLKN kuhinji skuvana jedna mnogo dobra pesma, čisto da znaš. Čućeš je za par dana i zaslužuješ takvu pesmu. jedva čekam da je čuješ i da je pevaš – rekao je Relja, čime je oduševio Kostu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow