Pretraži

„MNOGO SAM PLAKALA“: Valentina se prisetila prvog dana u studiju, pa oduševila svojom pesmom

IDJShow
0
Valentina Nikolić
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Devojka koja od samog pojavljivanja intrigira publiku svojim glasom, plesom i izgledom, Valentina Nikolić, sledeća je dobila priliku da predstavi svoju pesmu publici i coach-evima.

Ona je prošla kroz ozbiljan put tokom takmičenja, a do sada smo mogli da je čujemo u različitim žanrovima i stilovima, a posebnu pažnju privukla je poslednjim nastupom sa prošlogodišnjom učesnicom Lores, kada su otpevale numeru „Tako mi imena“.

Sada smo imali prilike da ispratimo i kako je izgledao njen rad u studiju sa Darkom Dimitrovim, koji je započetak ispričao kakva je Valentina privatno.

Valentina NikolićDarko Dimitrov
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Valentina je jedna dinamična osoba, ništa ne krije, sve kaže u lice. Njena najbolja osobina je to što se bori i mislim da je čeka velika karijera. Očekujte da vas pojedu pirane. Mislim da smo našli pravu dozu, a njeno vreme tek dolazi.

Valentina je ispičarla i kako je izgledao rad sa njenim mentorom.

  • Baš mi je bilo lepo, nekako je prihvatio sve što ja želim. Nije nam bilo teško, razmišljamo oko nekih stvari isto. Nisam se ja previše uključivala, jer je to Darko – navela je ona.
Valentina Nikolić
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Ono što je zanimljivo je da je tekst pesme pisao poznati reper Corona.

– Zanimljiv je i naziv pesme, a zanimljivo je i to što je Corona radio tekst, što je meni baš drago. Vrlo je moćan tekst.

Pored Darka, na velikom IDJ stejdžu svoje mišljenje o Valentini i njenom spotu imali su prilike da iznesu i Nataša i Relja.

  • Ona je multitalentovana devojka, ali ima i sreće. Znam zašto to kažem, da ti prvi producent bude Darko Dimitrov a ti imaš samo osamnaest godina. Ovakav početak je neverovatan, treba da budete srećni, i kad imate neke zamerke samo se setite koliko vam je ovo stvarno dato. Zaslužujete svakako, ali ima i malo sreće. Projekat ti je odličan, svaka čast – istakla je Nataša, a Relja se nadovezao:
Valentina Nikolić
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV
  • Valentina je neverovatna, sećam se kada je došla kod nas u studio, mi smo svi zanemeli. Ona je hodajuća harizma , ima neverovatno ponašanje na sceni, možda najbvolje od svih takmičara, slobodu u telu i pokretu. Emocije ne možeš da slažeš, a ljudi misle da je to samo tuga. Ne, i ovakva vrsta pesme je zahteva i to ne možeš da slažeš. Nju sam privoleo kao da je deo mog tima, vidim je kao petog člana, zavoleo sma je za jedan dan. Voleo bih da nekad, ako se ukaže prilika sarađujemo – rekao je Relja a mlada takmičarka nije krila koliko je iznenađena ovim rečima.

  • Sećam se i ja tog dana u studiju. Kad sam gledala tu emisiju ja sam mnogo plakala. Svi ste me prihvatili i to nikada neću zaboraviti. Bila sam izgubljena, ali sam znala šta želim. Ništa me ne interesuje drugoi, samo da radim i ostvarim ciljeve – zaključila je Valentina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow