Pretraži

„ON JE NEŠTO POSEBNO“: Edi predstavio svoju pesmu, pa otkrio da je na njoj radila prošlogodišnja pobednica IDJShow-a

IDJShow
0
Edi Hadžiahmetović
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Naredni takmičar koji se našao na velikom stejdžu kako bi zajedno sa voditeljima i coach-evima predstavio, a potom i prokomentarisao svoju pesmu i spot je Edi Hadžiahmetović.

On je uz pomoć Natašinog tima snimio pesmu pod nazivom „Isti smo“, a sada je pred našim kamerama otkrio i kako je tekao sam proces nastanka ovog projekta.

  • Što se tiče nastanka moje pesme to je bio jedan dug proces. Ja sam među zadnjima završio pesmu, ali ja mislim da je dobar odabir i da će se ljudima sigurno svideti. Što se tiče rada u studiju, stvarno sam dosta naučio, oduvek mi je želja bila da vidim kako se to radi na tom najvišem nivou  – poručio je Edi.
Edi Hadžiahmetović
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV
  • Drugačije je kod Edija od ostalih kandidata, on je kantautor i ja smatram da on treba da radi za sebe. Isto tako, da treba da ima poverenja u produkciju. Trebalo nam je vremena da pronađemo meru – poručila je Nataša Bekvalac i dodala:
Nataša Bekvalac
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV
  • Jako sam ponosna na Edija, na ceo tok njegovog sazrevanja i rasta. Kad se setim prvog trenutka kada si došao u studio, ja sam bila fascinirana njegovim vokalom i pojavom. Želela sam da bude u mom timu i nisam se pokajala. On je za mene nešto posebno. Toliko je spreman na promene, eksperiment, sve ono što nosi šoubiz.
Edi Hadžiahmetović
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Nakon što smo videli kako su izgledale pripreme, na red je došlo predstavljanje spota koji su svi s nestrpljenjem čekali i s pažnjom ispratili.

S obzirom na to da je Edi sada prvi put video svoj spot, on nije krio oduševljenje, a Nataša je prva krenula sa komentarima i tom prilikom otkrila malo poznatu činjenicu.

  • Nisam mogla da izdržim da te ne pitam. Ko ti peva ženske vokale u pesmi? – upitala ga je ona.

  • Ženske vokale peva pobednica prošle sezone – Amna – otkrio je Edi što je izazvalo opšte oduševljenje coach-eva i publike.

Naredni je svoje mišljenje izneo Darko Dimitrov.

  • Fantastično ti je otpevala vokale. Ovo je baš pesma za tebe, kompletno ima neki dobar vajb, gitare, pevački deo, spot je vrhunski. Malo si ekstreman u nekim delovima, ali to si ti – poručio je Darko.

Ludilo ti je pesma i spot. Imao si neke sumnje, nedoumice, ali tvoj vokal može mnogo i to je nezgodno. Ne možeš sa jednom pesmom da uradiš ono što možeš sa deset. Tvoja sreća je što možeš da šetaš po žanrovima sa neverovatnoim lakožom, imam veliku harizmu i neverovatnu pojavu. Strašno kako pevaš, a imaš i neviđeni humor. Nikolija i ja kod kuće kad sedimo, najviše volimo da pratimo onaj tvoj deo kad si u pidžami, mnogo si smešan. Upoznali su te ljudi, sve tvoje strane, a kad te zavole kao čoveka mnogo je lakše, ti su u tom smislu dobro iskoristio šou – poručio je Relja.

Za kraj, Edi je sumirao svoje utiske.

Mnogo mi je drago što sam se kroz šou pokazao kakav jesam i van kamera, volim zezancije, volim glupe fore za koje pomislim da su samo meni smešne, ali izgled ada nije tako. To mi je drago, nadam se da se ljudima sviđa sve što radim. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow