Pretraži

„MISLIM DA BIH KLIKNULA SA EDIJEM“: Sanja Aleksić progovorila o privatnom i poslovnom životu, pa otkrila koji je njen tip momaka (VIDEO)

IDJShow
0
Sanja Aleksić
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Jedna od top 12 finalistkinja druge sezone IDJShow-a, Sanja Aleksić, gostovala je u našoj emisiji „One on one“ i tom prilikom je govorila o svojim planovima kada je karijera u pitanju, ali i o privatnom životu.

Sanja se istakla još tokom svoje audicije, kada je se Relja setio sa audicije za prvu sezonu, što je IDJ coach-evima bio znak da je uspešna muzička karijera nešto što Sanja zaista priželjkuje.

Njenu strast prema muzici je kasnije u toku takmičenja prepoznala i Nataša Bekvalac, koja ju je uvrstila u svoj tim i naglasila da je Sanja kandidat za koga će se ona boriti do kraja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Aleks (@sanjaleks)

  • Rad na sebi, temeljno želim da napredujem u svakom smislu, na privatnom i u poslovnom planu – rekla je ona, pa otkrila sa kojim kandidatom bi volela da snimi duet:

  • Sa Sarom bih svakako volela zato što se i privatno družimo i mislim da bi to bilo jako zabavno. A što se tiče generalno takmičara, mislim da bih baš kliknula sa Edijem. Volela bih sa njim da snimim pesmu – iskrena je Aleksićeva.

Kada je u pitanju njen ljubavni život, ona je u više navrata isticala da ne želi javno da ga eksponira, ali je ispričala koji je njen tip momaka.

  • Negde bih rekla da volim muškarce koji su zabvavni, nikako dosadni. Da su sposobni i da budu pravo muško. Mora da bude zaštitnik i oslonac za partnera – navela je ona i dodala da joj je najduža veza trajala tri i po godine.

Pogledajte novo izdanje emisije „One on one“ i saznajte sa kojim takmičarima se Sanja najbolje slaže, ko ju je najviše nervirao tokom IDJShow-a, čiju pesmu najviše sluša i koju lekciju je naučila iz takmičenja:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow